Zwevend TV Meubel

nasmaak zwevend tv meubel galicia

De mooiste zwevende TV Meubels

Op zoek naar een design zwevend TV Meubel voor een scherpe prijs? Bij ons shop je al vanaf €89,- een mooi zwevend TV Meubel! Al deze TV Meubels worden speciaal door ons geprodcueerd en ontworpen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleurcombinaties: zo is er voor ieder wat wils! Check al onze zwevende TV Meubels of zoek specifiek op merk, kleur of formaat.

Galicia

Galicia is een superstrak en betaalbaar design TV Meubel. Omdat het meubel geheel afgewerkt is in hoogglans lak doet het meubel luxe aan. Bekijk al onze Galicia Zwevende TV Meubels en shop jouw favoriet Bekijk alle Galicia TV Meubels

Victor

Op zoek naar prachtig en zeer aantrekkelijk geprijsd design TV Meubel? Zwevend TV Meubel Victor is strak vormgegeven, mat van kleur met hoogglans voorpanelen. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren! Bekijk alle Victor TV Meubels

Je nieuwe zwevende TV Meubel zo gevonden!

Kleuren

Veelgestelde vragen


Heb je een vraag over het onderhoud, de montage, levertijd of retournering van de zwevende TV Meubels? Wij beantwoorden ze in onze veelgestelde vragen! Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Galicia serie: Er wordt standaard een voetstuk meegeleverd om het meubel staand te gebruiken. Je kunt het meubel ook aan de wand monteren. Het materiaal om het meubel op te hangen wordt niet meegeleverd. Wel zit er een verstevigingsplank aan de achterkant. Wij adviseren om het TV Meubel met minimaal 4 schroeven en pluggen direct op de (betonnen) muur te bevestigen. 


Victor serie: Het meubel wordt geleverd met 4 schroeven en pluggen waarmee je het meubel aan de (betonnen) muur kunt bevestigen. De achterplaat is voorzien van voorgeboorde gaten.

Galicia serie: Het meubel heeft staand een draaggewicht van maximaal 30kg, zwevend is dit 15 kg


Victor serie: Het meubel heeft een draaggewicht van maximaal 15kg.

Galicia serie: Nee, het meubel heeft aan de achterkant geen uitsparing.
De kast is aan de bovenkant van de achterzijde voorzien van een verstevigde plank. De ruimte hieronder is vrij en is dus geschikt om een uitsparing te maken. Vanaf het zij/boven aanzicht zal je hier niks van zien.

Victor serie: Nee, het meubel heeft geen uitsparing.

Galicia serie: Als je van plan bent om het meubel staand te gebruiken dan kan er een extra plankje worden meegeleverd omdat het voetstuk anders niet helemaal doorloopt. Dit kun je aangeven bij het plaatsen van de bestelling en kost niks extra. Gebruik je het meubel zwevend? Dan heb je het voetstuk niet nodig. De twee componenten kunnen strak tegen elkaar opgehangen worden.


Victor serie: De componenten kunnen strak tegen elkaar opgehangen worden. 


Galicia serie: Het meubel is voorzien van een ‘click and push’ systeem. Dit betekent dat je het deurtje een klein stukje indrukt, waardoor het geleidelijk naar beneden zal openen. De deurtjes zijn voorzien van een gasveer. 


Victor serie: Ook dit meubel is voorzien van een ‘click and push’ systeem. Dit betekent dat je het deurtje een klein stukje indrukt, waardoor het geleidelijk naar beneden zal openen. De deurtjes zijn voorzien van een gasveer. 


Galicia serie: Alle hoogglans meubelen van Galicia zijn geheel gemaakt van MDF. Tenzij je kiest voor de houten variant, deze kast is van spaanplaat en heeft hoogglans MDF-voorpanelen. Victor serie: Het meubel is gemaakt van spaanplaat en heeft hoogglans voorpanelen van MDF.


Galicia serie: Nee, omdat wij graag willen dat het meubel onbeschadigd bij jou aankomt wordt het meubel ongemonteerd geleverd. Uiteraard krijg je wel een duidelijke montagehandleiding.
 Victor serie: Nee, omdat wij graag willen dat het meubel onbeschadigd bij jou aankomt wordt het meubel ongemonteerd geleverd. Uiteraard krijg je wel een duidelijke montagehandleiding.


Zeker! Het kan natuurlijk altijd zijn dat het product niet voldoet aan je verwachtingen. Je kunt het product binnen 14 dagen retourneren, mits je retour aan de voorwaarden voldoet. Check hier alle voorwaarden voor een retourzending.