Winkel & openingstijden


Nasmaak beschikt in Heerenveen over een ruime showroom van 500 m² met eigen parkeergelegenheid. De showroom is centraal gelegen en goed bereikbaar. In onze showroom is een groot gedeelte van het assortiment te bezichtigen.

Onze winkel

Heb je op de website een mooi artikel gezien, maar weet je niet zeker of je de aankoop wel wilt doen? Geen paniek, een bezoek aan onze showroom kan de oplossing zijn. Speciaal voor onze klanten die niet 100% zeker zijn, heeft Nasmaak een showroom ingericht. Omdat hier niet alle producten uit het assortiment aanwezig zijn, is het verstandig van te voren contact met ons op te nemen. Om teleurstellingen te voorkomen! Bel of mail even van te voren, dan kunnen wij je vertellen of de producten aanwezig zijn. Is dit niet het geval, dan zorgen wij hiervoor.

 

Producten direct meenemen?

Soms is het makkelijk de meubels die je graag wilt direct mee te nemen. Die mogelijkheid is er natuurlijk, echter hebben wij niet alle producten op voorraad. Wanneer je tijdig aangeeft welke producten je eventueel direct mee zou willen nemen, laat het ons dan even weten. Wij zorgen ervoor dat alles aanwezig is tijdens het bezoek aan de showroom.

 

Openingstijden

Nasmaak is hoofdzakelijk een online woonwinkel, maar we beschikken ook over een ruime showroom van 500m2. Wij willen onze klanten de mogelijkheid bieden om de producten in het echt te bekijken. Voordat je een bank of stoel koopt wil je daar toch op gezeten hebben! Speciaal voor deze klanten hebben wij een showroom ingericht, iedereen is van harte welkom voor een proefzit of om gewoon even langs te komen en te kijken.

Maandag 09.00 - 18.00 uur  
Dinsdag 09.00 - 18.00 uur  
Woensdag 09.00 - 18.00 uur  
Donderdag 09.00 - 21.00 uur  
Vrijdag 09.00 - 18.00 uur  
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur

Zondag en avonden op afspraak


Schroom niet om contact met ons op te nemen! Wij zijn 24 uur per dag telefonisch en per mail bereikbaar.

Mochten we wegens de dagelijkske drukte niet in de gelegenheid zijn de telefoon aan te nemen dan wordt je altijd terug gebeld. Wanneer je ons een email stuurt, is ons streven deze binnen 24 uur te beantwoorden.

Mail naar: support@nasmaak.com

Bel naar: 0513 - 84 26 25