Veelgestelde vragen

Hier vind je het antwoord op Veelgestelde vragen! Heb je ondanks alles toch nog vragen, neem dan contact op met onze klantenservice; zij helpen je aan het antwoord.

1- Hoe kan ik contact opnemen?

Telefonisch

Voor vragen, opmerkingen, het opvragen van informatie of het plaatsen van een bestelling kun je telefonisch contact met ons opnemen. Zijn we in gesprek en kun je ons niet bereiken? Wij proberen je altijd dezelfde dag nog terug te bellen!

De telefonische klantenservice is op werkdagen van 10.00u tot 17.00u bereikbaar.

Telefoonnummer: 0513 842 625

Per e-mail

Je kunt ons altijd per mail bereiken. Wij doen ons best om jouw prangende vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. We proberen altijd binnen één werkdag op je vraag te reageren.

E-mail adres: support@nasmaak.com

Contactformulier

Je kunt ons ook snel en eenvoudig bereiken door ons contactformulier in te vullen.

Belangrijke gegevens van Nasmaak

Adres Winkel

Dracht 12

8442 BP Heerenveen

KvK nummer: 63633787

KvK vestiging: Leeuwarden

BTW nummer: 852510032B01

Adres Magazijn

Kuper 14

8447 GK Heerenveen

2 - Wat zijn de verzendkosten?

Verzendkosten binnen Nederland

De verzendkosten binnen Nederland zijn € 6,95. Bij bestellingen vanaf €100,- worden geen verzendkosten gerekend.

Heeft u vragen over verzendkosten of wilt u verzenden naar het buitenland? Neem dan contact met ons op en wij zullen een passende offerte voor u maken.

Transporteurs

De meeste zendingen worden verzonden via PostNL, DHL of DPD. In dit geval ontvangt u altijd een track & trace code zodra de zending is verzonden. In het geval van banken of eettafels leveren wij uw bestelling met een professioneel meubeltransporteur of wordt de bestelling door ons persoonlijk bij u geleverd. In dit geval wordt er contact met u opgenomen om een levermoment af te spreken.

3 - Wat is de levertijd?

Uw bestelling wordt in de meeste gevallen binnen 1 tot 5 werkdagen geleverd. Indien uw bestelling geheel of gedeeltelijk niet op voorraad is wordt u hierover op dezelfde werkdag geïnformeerd. 

Wij streven er naar om bij zoveel mogelijk producten op de productpagina aan te geven wat de levertijd is. Mocht de levertijd er niet bij staan en u deze toch wil weten, neem dan contact met ons op via support@nasmaak.com of verzend uw vraag via ons contactformulier.

Om een zo uitgebreid mogelijk assortiment te kunnen aanbieden werken wij met verschillende leveranciers. Elke leverancier hanteert andere tijden en voorwaarden waardoor de levertijd kan verschillen tussen 2 werkdagen tot maximaal 8 weken. De meeste producten zijn binnen 7 werkdagen leverbaar.

4 - Wat zijn de betaalmogelijkheden?

1. iDeal

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen bij Nasmaak.com afrekenen. Nasmaak.com brengt geen extra kosten in rekening voor het gebruik van deze betaalmethode.

iDeal is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.

Betalen met iDeal kan direct, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. iDeal is gemakkelijk en snel in gebruik. U wordt direct op de hoogte gebracht van een geslaagde betaling. U houdt constant de controle en het overzicht op uw betaling, de iDeal betaling wordt meteen verwerkt en is direct zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

U kunt iDeal gebruiken als u internet bankiert bij: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING Bank, Knab, Rabobank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Landschot Bankiers.

2. Paypal

Paypal biedt een van de beste beveiligde betaalplatforms ter wereld. Bij het online kopen bent u bij het gebruik van Paypal altijd beschermd door een extra laag beveiliging. Dat komt omdat al uw financiële gegevens, zoals bankgegevens en uw creditcardnummer, veilig en versleuteld worden opgeslagen. Het is dus niet nodig uw financiële gegevens online of openbaar te delen met de persoon van wie u geld ontvangt of naar wie u geld overmaakt. Bovendien biedt Paypal de gebruiker een extra bescherming in de vorm van aankoopbescherming of verkopersbescherming.  Via Paypal kunt u betalen vanaf uw eigen account. De betaling loop via de website van Paypal zelf.

3. Achteraf betalen via Afterpay

Bestellen, ontvangen, bekijken en dan pas betalen. Via Afterpay is het mogelijk om eerst de producten te bestellen en achter af te betalen. Bij de keuze betaalmethode staat er achteraf betalen vermeld. Bij deze achteraf-betaalkeuze is het verplicht enkele gegevens in te vullen voor een  correcte betaalafwikkeling. Aan de hand van de bestelgegevens die zijn ingevuld doet Afterpay een gegevenscheck. Na afronding van de gegevenscontrole wordt het bestelproces afgerond door middel van de bevestiging.

Binnen enkele dagen wordt het bestelde product geleverd en kunt u het product zien, ervaren en eventueel retourneren. Na ontvangst van de bestelling stuurt Afterpay  per e-mail een betaaloverzicht. Het orderbedrag kan betaald worden door middel van overschrijving of via de iDeal button in de digitale factuur. Afterpay geeft twee weken de tijd om de factuur te voldoen. U kunt zelf kiezen op welk moment u wenst te betalen binnen de betaaltermijn.

4. Creditcard (MasterCard & VISA via Paypal)

Via Paypal is het mogelijk om gemakkelijk en veilig met uw creditcard van MasterCard of VISA te betalen. Uiteraard brengen wij geen extra kosten in rekening voor het betalen met een creditcard.

5. Per bankoverschrijving

Bent u niet in de gelegenheid om van de bovenstaande betaalmogelijkheden gebruik te maken, en bent u tevens niet in de gelegenheid contant te betalen bij het afhalen van de producten in de showroom? Dan biedt nasmaak.com u de optie het verschuldigde bedrag per bankoverschrijving te betalen. Als u van deze betaalmethode gebruik wenst te maken, ontvangen wij graag de selectie van de door u te bestellen artikelen per mail naar support@nasmaak.com. U krijgt van ons een e-mail met de bevestiging van de bestelling gezamenlijk met het rekeningnummer en de rekeningnaam waar u het verschuldigde bedrag naartoe over kunt maken.  Evenals het betalingskenmerk dat u dient in te vullen bij het overschrijven zodat uw bestelling door ons verwerkt kan worden.

Bankgegevens

Rekeninghouder: Nasmaak B.V.

ABN AMRO rekeningnummer: 620321970

IBAN: NL75ABNA0620321970

BIC: ABNANL2A


6. Contant 

Wilt u uw bestelling contant betalen? Dit is alleen mogelijk wanneer u uw bestelling komt afhalen in onze showroom. Als u kiest voor de optie ”afhalen in showroom” zal er contact met u worden opgenomen wanneer de bestelling kan worden opgehaald. Bij contante betaling het bedrag graag altijd gepast meenemen.

5 - Kan ik mijn bestelling afhalen?

Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u kiezen voor de optie ”afhalen in showroom”. Dit is makkelijk als u bijvoorbeeld in de buurt woont of in combinatie graag onze showroom wil bezoeken.

Als wij uw bestelling hebben ontvangen zullen wij persoonlijk contact met u opnemen om een afhaalafspraak te maken. U kunt zelf natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen met betrekking tot het afhalen van uw bestelling.

Op welke wijze u contact met ons kan opnemen vindt u op de contactpagina.

6 - Hoe is de productkwaliteit?

Nasmaak levert uitsluitend producten van zorgvuldig geselecteerde merken en leveranciers. De kwaliteit van de producten die wij verkopen kan per merk verschillen maar is altijd goed. U kunt er vanuit gaan dat alle producten die u bij ons aanschaft van een goede prijs-kwaliteit verhouding zijn voorzien en dat deze lang mee zullen gaan.

Alle producten uit ons assortiment voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Er zijn op het gebied van meubels natuurlijk veel kwaliteitsverschillen op te merken van de verschillende merken. Denk aan de manier waarop er gestikt is, het behoudt van kleur, afwerking van materialen en de kwaliteit van de stof of ander soort bekleding. Nasmaak heeft alle merken nauwkeurig geselecteerd om op deze manier een hoge kwaliteit  te waarborgen.

Mocht u vragen hebben over de kwaliteit van een product, neem dan contact met ons op.

7 - Waar kan ik een klacht indienen?

Nasmaak heeft een sublieme klantenservice hoog in het vaandel staan.

Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat u ontevreden bent over uw aankoop, over de service of over een ander feit, neem dan contact met ons op. Ongeacht de aard van uw klacht, we zullen altijd ons uiterste best doen om een oplossing te vinden die voor beide partijen passend is. U kunt uw klacht richten aan de klantenservice via het contactformulier of stuur een e-mail naar support@nasmaak.com. Wij garanderen dat u binnen 1 werkdag een reactie op uw klacht zal ontvangen. Gezamenlijk zullen we een passende oplossing proberen te vinden.

Daarnaast willen we u graag informeren over het feit dat Nasmaak.com aangesloten is bij de Stichting Webshop Keurmerk.

Deze stichting maakt het mogelijk om klachten en geschillen op de lossen via de Stichting Geschillencommissie.

Onafhankelijke Geschillencommissie

De Geschillencommissie Webshop Keurmerk wordt beheerd door de Stichting Geschillencommissie.  Voordat u klaagt over een aangesloten webshop dient u zich met uw klacht tot de betreffende webshop te wenden. Alleen wanneer u niet binnen een redelijke termijn respons ontvangt of wanneer uw klacht niet tot een aanvaardbare oplossing leidt, kunt u een klacht bij Webshop Keurmerk indienen. Webshop Keurmerk neemt uw klacht alleen in behandeling wanneer aanstonds duidelijk is dat uw rechten geschonden zijn dan wel wanneer uw klacht dienaangaande vragen oproept. Indien direct duidelijk is dat uw klacht onterecht is (uw conclusie of standpunt bijvoorbeeld in de stijd is met de wet of het recht zal u dat worden meegedeeld. Indien dat niet het geval is zal de betreffende webshop alsdan om uitleg worden verzocht en eventueel worden aangespoord de klacht alsnog naar behoren op te lossen.

8 - Hoe kan ik retourneren? 

Retourneren (binnen 14 dagen)

U heeft een product gekocht op Nasmaak.com. Helaas kan het voorkomen dat er iets mis is met uw bestelling. Dit kan zijn schade bij levering, een verkeerde levering of het product voldoet niet aan uw verwachtingen. Nasmaak.com is net zoals elke andere winkel verplicht om binnen 14 dagen producten retour te nemen indien onbeschadigd. Voor verdere voorwaarden verwijzen wij u graag naar ”voorwaarden voor retourzendingen” onder aan deze pagina. 

Let op! Indien defect of beschadigd, gelieve het probleem z.s.m. na ontvangt te melden!

Indien u een product wenst te retourneren kunt u dit dit via ons retourformulier. In dit retourformulier wordt gevraagd om een uitgebreide beschrijving van de  reden van retour en een aantal duidelijke foto’s met betrekking tot de eventuele klacht. Het is niet verplicht om de reden van retour te vermelden, wanneer u  dit wel invult zullen wij dit enkel gebruiken als evaluatie. Gelieve het geheel ingevulde formulier retour te zenden aan retour@nasmaak.com. Verdere informatie vindt u in het retourformulier.

Download hier het retourformulier 

Wij kunnen uw retour enkel snel en correct afhandelen met een volledig ingevuld retourformulier, het is daarom noodzakelijk dat u de aangegeven stappen volgt. Vul bovenstaand formulier in en en u ontvangt binnen een werkdag een e-mail met hierin de instructies voor het retour zenden van de artikelen.

Voorwaarden retourzending

Aan de retourzendingen zijn enkele algemene voorwaarden verbonden. Hieronder staat kort beschreven welke voorwaarden Nasmaak hanteert bij een retourzending.

Hoe te retourneren:

Het product dient ongeschonden danwel in een zo oorspronkelijk mogelijke staat te verkeren. Het product kun u het beste, indien mogelijk, in een onbeschadigde en originele verpakking retourneren. Wees dus voorzichtig met het uitpakken van uw bestelling, zodat u de originele verpakking kunt hergebruiken.

U kunt uw retourzending versturen naar:

Nasmaak BV

Kuper 14

8447GK 

Heerenveen 

Indien uw bestelling beschadigd of niet compleet is geleverd, neem dan z.s.m. na ontvangst contact met ons op. Wij zullen samen met u het probleem bespreken en u helpen met het oplossen van dit defect.

Tot wanneer retourneren

Het recht op retour vervalt binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Met de volgende voorwaarden dient u echter wel rekening te houden:

- Op maat gemaakte producten (zoals speciaal bekleding, afmetingen of uitvoeringen) en bezichtigde producten in de showroom (showroom modellen) kunnen niet geretourneerd worden. Deze vorm van retourneren geldt alleen voor verkoop op afstand.

- Retouren worden alleen in behandeling genomen wanneer het product onbeschadigd of in ieder geval in een zo oorspronkelijk mogelijke staat verkeerd. In geval van gebruikssporen of beschadigingen behoudt Nasmaak zich het recht het retour te weigeren.

Verwerking retourzending

Stuur ons altijd een track en trace code van uw retourzending. Wanneer wij deze retourzending ontvangen wordt deze in behandeling genomen. Binnen de wettelijke retourneringstermijn van 30 dagen wordt u geld terug gestort. Indien u een nieuw product wilt ontvangen zullen wij dit samen met u afstemmen.

Kosten retourzending

Wanneer een product aantoonbaar beschadigd is bij levering buiten toedoen van uzelf zijn de kosten voor rekening van Nasmaak. Ook bij producten die omgeruild dienen te worden in het geval van bijvoorbeeld een verkeerde levering zijn de retourkosten voor de rekening van Nasmaak. In alle andere gevallen zijn de retourkosten voor de rekening van de consument. Dit is conform onze en de Webshop Keurmerk algemene voorwaarden. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren of de schade bij de consument in rekening te brengen.

Onafhankelijke Geschillencommissie

Nasmaak.com is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk die beschikt over een samenwerking met een onafhankelijke geschillencommissie.U wordt middels ConsuWijzer.nl door de Stichting Webshop Keurmerk en de onafhankelijke geschillencommissie bijgestaan wanneer u het gevoel heeft niet rechtvaardig geholpen te zijn. Uiteraard streven wij er naar elke gebeurtenis zo goed mogelijk op te lossen en bieden wij u de mogelijkheid hierover contact met ons op te nemen.

9 - Hoe zit het met de garantie?

Wanneer u een product op Nasmaak.com besteld, kunt u ervan uitgaan dat het product van goede kwaliteit is. Standaard geven wij 1 jaar garantie op alle producten die wij verkopen, maar in veel gevallen is de garantieperiode langer omdat de fabrikant een langere garantie geeft. De garantie geldt onverminderd de wettelijke rechten van de consument.

Wij adviseren u om het meegeleverde factuur met daarop uw bestelnummer goed te bewaren, met deze informatie kunnen wij uw eventuele klacht namelijk zo goed  mogelijk in behandeling nemen.

Heeft u een product gekocht waar iets mis mee is, neem dan contact op met onze klantenservice zodat wij kunnen proberen voor een gepaste oplossing te zorgen.

10 - Hoe vindt de bezorging plaats?

De meeste zendingen worden verzonden via PostNL, DHL of DPD. In dit geval ontvangt u altijd een track & trace code zodra de zending verzonden is. In het geval van banken of eettafels leveren wij uw bestelling met een professioneel  meubeltransporteur of wordt de bestelling door ons persoonlijk bij u geleverd. In dit geval wordt er contact met u  opgenomen om een lever moment af te spreken.

Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u ook kiezen voor de optie ”afhalen in showroom”.  Wanneer  voor deze optie kiest zullen wij contact met u opnemen om een moment van afhalen af te spreken.

11 - Kan ik de showroom bezoeken?

Nasmaak beschikt over een ruime showroom gevestigd in Heerenveen. In onze showroom is een gedeelte van ons assortiment uitgestald.  De showroom is goed bereikbaar en we beschikken over voldoende parkeergelegenheid. Wilt u een artikelen liever in het echt bekijken of wilt u gewoon een vrijblijvend bezoek aan onze showroom brengen? Dat is mogelijk!

De openingstijden zijn: 

Maandag t\m vrijdag: 09:00 tot 18:00
Zaterdag: 09:00 tot 17:00 

U bent altijd van harte welkom om een proefzit te maken! Wilt u meer informatie met betrekking tot de showroom, kijk dan onder "informatie".hier.

12 - Geldigheidsduur aanbiedingen

De meeste aanbiedingen zijn een beperkte tijd geldig. Wanneer een artikel in de aanbieding of actie is staat dit altijd duidelijk bij het betreffende product vermeld. U kunt er vanuit gaan dat alle aanbiedingen in ieder geval 1 maand in de aanbieding zijn tenzij anders vermeld bij het product. De duur waarop de aanbieding geld wordt altijd duidelijk kenbaar  gemaakt, buiten deze periode geldt de aanbieding dus niet. Heeft u vragen over een aanbieding? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar support@nasmaak.com. U kunt binnen 1 werkdag een reactie op uw vraag verwachten.

13 - Algemene Voorwaarden & Privacy Policy

Privacy verklaring

Nasmaak respecteert de privacy ban alle gebruikers van de website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke en zakelijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Alleen als u een bestelling plaatst hebben wij uw naam, e-mailadres, afleveradres en financiële gegevens nodig om uw bestelling uit te voeren. Nasmaak zal uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verstrekken en zal deze uitsluitend aan deren ter beschikken stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze medewerkers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Als u bij Nasmaak.com een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een beveiligde server.

U heeft recht op inzage en/of correctie van de opgegeven persoonsgegevens. Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkelingen van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u dit niet langer op prijs stelt kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar support@nasmaak.com of door ons contactformulier in te vullen.

Webshop Keurmerk

Nasmaak.com is aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk die beschikt over een samenwerking met een onafhankelijke geschillencommissie. U wordt middel ConsuWijzer.nl door de Stichting Webshop Keurmerk en de onafhankelijke geschillencommissie bijgestaan wanneer u het gevoel heeft niet rechtvaardig geholpen te zijn. Uiteraard streven wij ernaar elke gebeurtenis zo goed mogelijk op lossen en wij bieden u de mogelijkheid hierover contact met ons op te nemen.

Beeldmateriaal

Al het beeldmateriaal zoals banjers, afbeeldingen, video’s etc. zijn en blijven eigendom van Nasmaak.com. Iedere openbaarmaking en/of verveelvoudiging  van dit beeldmateriaal is daarom zonder voorafgaand schriftelijke toestemming van Nasmaak.com uitdrukkelijk verboden. Indien u nog verdere vragen of verzoeken heeft met betrekking tot ons Privacy beding kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier

of stuur een e-mail naar support@nasmaak.com

Algemene voorwaarden

Lees hier de algemene voorwaarden van Nasmaak.