We hopen natuurlijk dat je blij bent met je ontvangen bestelling en dat alles naar wens is. Maar het kan voorkomen dat je jouw bestelling wilt retourneren. We vertellen je hoe ons retourproces eruit ziet. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice!

 

Je aankoop retourneren

Je hebt een product gekocht bij Nasmaak. Helaas kan het voorkomen dat er iets mis is met je bestelling. Dit kan bijvoorbeeld zijn: schade bij levering, een verkeerde levering of het product voldoet niet aan je verwachtingen. Nasmaak is net zoals iedere andere wrebshop verplicht om binnen 14 dagen onbeschadigde producten retour te nemen. Voor verdere voorwaarden verwijzen wij je graag naar ”voorwaarden voor retourzendingen” onderaan deze pagina. 

Let op! Als het artikel defect of beschadigd is, meld dit probleem dan z.s.m. na ontvangst!

Als je een product wilt retourneren, kun je ons retourformulier invullen. In dit retourformulier vragen we je om een uitgebreide beschrijving van de reden van retour en een aantal duidelijke foto’s met betrekking tot de eventuele klacht. Het is niet verplicht om de reden van retour te vermelden, wanneer je dit wel invult zullen wij dit enkel gebruiken als evaluatie. Het retourformulier vind je in de doos van je bestelling en via de link hieronder.

Verdere informatie vind je in het retourformulier.

 

Voorwaarden retourzending

Het recht op retour vervalt na 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Aan de retourzendingen zijn een paar algemene voorwaarden verbonden. Hieronder staat kort beschreven welke voorwaarden Nasmaak hanteert bij een retourzending.

  • Op maat gemaakte producten (zoals speciale bekleding, afmetingen of uitvoeringen) en bezichtigde producten in de winkel (showroom-modellen) kunnen niet geretourneerd worden. Deze vorm van retourneren geldt alleen voor verkoop op afstand.
  • Retouren worden alleen in behandeling genomen wanneer het product onbeschadigd of in ieder geval in een zo oorspronkelijk mogelijke staat verkeert. In geval van gebruikssporen of beschadigingen behoudt Nasmaak zich het recht de retour te weigeren.

 

Verwerking retourzending

Wanneer we de retourzending ontvangen, wordt deze in behandeling genomen. Binnen de wettelijke retourneringstermijn van 14 dagen, wordt je geld teruggestort. Als je graag een nieuw product wilt, dan zullen wij dit samen met je afstemmen. 

 

Kosten retourzending

Wanneer een product aantoonbaar beschadigd is bij levering buiten toedoen van jezelf, nemen wij de retourkosten voor onze rekening. Dit geldt ook bij producten die omgeruild dienen te worden in het geval van bijvoorbeeld een verkeerde levering. In alle andere gevallen zijn de retourkosten voor de rekening van de consument. Dit is conform onze voorwaarden en de Webshop Keurmerk algemene voorwaarden. Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren of de schade bij de consument in rekening te brengen.

 

 

Home Center

Copyright 2020 Nasmaak.com - Powered by Lightspeed
Cash Pin