Heb je vragen over onze betaalmogelijkheden? Op deze pagina vind je het antwoord! Heb je toch nog vragen, neem dan contact op met onze klantenservice: zij helpen je graag verder. 

 

iDeal

Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen op nasmaak.com afrekenen. Nasmaak brengt geen extra kosten in rekening voor het gebruik van deze betaalmethode.

Betalen met iDeal kan direct, je hoeft je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. iDeal is gemakkelijk en snel in gebruik. Je wordt direct op de hoogte gebracht van een geslaagde betaling en houdt constant de controle en het overzicht op jouw betaling, de iDeal betaling wordt meteen verwerkt en is direct zichtbaar in je rekeningoverzicht.

 

Paypal

Paypal biedt een van de beste beveiligde betaalplatforms ter wereld. Al je financiële gegevens, zoals bankgegevens en creditcardnummers, worden veilig en versleuteld opgeslagen. Het is dus niet nodig je financiële gegevens online of openbaar te delen met de persoon van wie je geld ontvangt of naar wie je geld overmaakt. Via Paypal is het dus mogelijk om gemakkelijk en veilig met je creditcard van MasterCard of VISA te betalen. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor het betalen met een creditcard.

Bovendien biedt Paypal de gebruiker een extra bescherming in de vorm van aankoopbescherming of verkopersbescherming. Via Paypal kun je betalen vanaf jouw eigen account. De betaling loopt via de website van Paypal zelf.

 

Afterpay

Bestellen, ontvangen, bekijken en dan pas betalen. Via Afterpay is het mogelijk om eerst de producten te bestellen en achteraf te betalen. Bij deze achteraf-betaalkeuze is het verplicht enkele gegevens in te vullen voor een  correcte betaalafwikkeling. Aan de hand van de bestelgegevens die zijn ingevuld doet Afterpay een gegevenscheck. Na afronding van de gegevenscontrole wordt het bestelproces afgerond door middel van de bevestiging.

Binnen enkele dagen wordt het bestelde product geleverd en kun je het product zien, ervaren en eventueel retourneren. Na ontvangst van de bestelling stuurt Afterpay  per e-mail een betaaloverzicht. Het orderbedrag kan betaald worden door middel van overschrijving of via de iDeal button in de digitale factuur. Afterpay geeft je twee weken de tijd om de factuur te voldoen. Je kunt zelf kiezen op welk moment je wenst te betalen binnen de betaaltermijn.

Heb je al vaker gebruik gemaakt van de betaalmethode Afterpay? Je kunt in onze webshop een bestelling tot een bedrag van €1000,- achteraf betalen. Is het de eerste keer dat je van de betaalmethode Afterpay gebruikt maakt? Dan kun je een bestelling tot een bedrag van €500,- achteraf betalen.  

 

Overboeking

Wanneer je kiest voor de betaalmethode ‘overboeking’, dan regel je de betaling via bankoverschrijving. Je ontvang de betalingsinformatie direct op je scherm. Na het invullen van de gegevens, wordt de betaling verwerkt.

 

Home Center

Copyright 2021 Nasmaak.com - Powered by Lightspeed
Cash Pin