Heb je een nieuwe woning, ben je gaan samenwonen of ben je gewoon toe aan een nieuw interieur? Vind je het lastig om de juiste sfeer te creëren in je woonkamer, slaapkamer of andere ruimte? Wij denken graag met je mee. Ilse is interieurstylist en helpt je om van jouw huis een thuis te maken! 

 

[powr-form-builder id="9e916175_1564740197"]

advies in de winkel

Advies in de winkel

Neem een plattegrond en foto’s mee van de ruimte waar jij graag advies over wilt en Ilse helpt je verder in de winkel. Ze laat je verschillende stijlen/opstellingen zien in de winkel en geeft tips en inspiratie voor de (her)inrichting van jouw woonkamer, slaapkamer of andere ruimte!

Wat je krijgt:

  • Een persoonlijk adviesgesprek met interieur- en kleuradvies bij ons in de winkel.

Kosten: €50,-


interieuradvies thuis

Advies op locatie

Adviseren gaat natuurlijk nóg beter wanneer we de ruimte waar het om gaat in real life kunnen bewonderen. Ilse komt bij je op visite met onder andere kleurenwaaiers en stofstalen om je allerlei nieuwe ideeën te geven! Handig hierbij zijn een plattegrond en sfeerbeelden, bijvoorbeeld van Pinterest, zodat we een goed beeld kunnen krijgen van de gewenste stijl. Na een gesprek over je wensen, maakt Ilse een 3D-ontwerp voor je, waarmee je zeker dat droominterieur kunt samenstellen! Het gemaakte 3D-ontwerp wordt door Ilse toegelicht tijdens een gesprek in de winkel. Hierin worden kleur, indeling en meubelkeuze doorgenomen. En, je kunt vervolgens direct een proefzit maken op de geadviseerde bank of stoel: wel zo handig!

Wat je krijgt:

  • Een persoonlijk adviesgesprek met uitgebreid interieur- en kleuradvies bij jou thuis.
  • Een 3D-tekening.
  • Een tweede gesprek (in de winkel) waarin je met Ilse het 3D-ontwerp bespreekt en direct de leukste meubels kunt uitzoeken

Kosten: €150,-*
Buiten een straal van 30km betaal je €5,- per 5km voor de reiskosten.

Interesse of nieuwsgierig naar mogelijkheden op maat? Vul onderstaand inschrijfformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak naar wens in te plannen.

Meer weten over hoe we omgaan met de gegevens die we middels dit formulier verzamelen? Bekijk onze Privacy Policy.

Home Center

Copyright 2020 Nasmaak.com - Powered by Lightspeed
Cash Pin