Heb je een mooie bank, leuke kussens of een handige kast op onze website zien staan die je wilt bestellen, maar ben je benieuwd hoe het zit met onze bezorging en levertijden? We geven antwoord op al je brandende vragen! Is er nog iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op.  

 

Bezorging

De meeste zendingen worden verzonden via PostNL, DHL of DPD. In dit geval ontvang je altijd een track & trace code zodra de zending verzonden is. Grotere artikelen zoals banken, eettafels en tv meubels leveren wij met transportbedrijf Hoekstra of we komen de bestelling persoonlijk bij je leveren! Er wordt dan contact met je opgenomen voor een bezorgafspraak. De avond van tevoren ontvang je een e-mail met daarin een tijdsindicatie van de bezorging. De artikelen worden standaard in dozen tot de eerste deur bij je afgeleverd.

Mocht je de bestelling en de bezorgafspraak willen annuleren, dan dien je dit minimaal 48 uur voor de bezorgafspraak te melden. Wordt de bezorgafspraak later geannuleerd, dan zijn wij genoodzaakt de transportkosten in rekening te brengen.

 

Bezorging in het buitenland

Woon je in het buitenland en wil je jouw bestelling hier graag laten bezorgen? Neem dan voordat je de bestelling plaatst contact met ons op. Wij zullen je dan informeren over de levertijd, verzendkosten en een passende offerte voor je opstellen.

 

Levertijd

Heb je het artikel voor 15.00 uur besteld? Dan heb je het in de meeste gevallen de volgende dag al in huis! In sommige gevallen is de levertijd 1 tot 14 werkdagen. Dit staat dan aangegeven bij het desbetreffende product. Als je een product besteld hebt dat niet op voorraad is, word je daarover binnen 2 werkdagen geïnformeerd. 

Wij streven ernaar om bij zoveel mogelijk producten op de productpagina aan te geven wat de levertijd is. Mocht de levertijd er niet bij staan en je wil deze toch weten, neem dan contact met ons op via [email protected] of bel ons!

 

Verzendkosten binnen Nederland

De verzendkosten binnen Nederland zijn € 6,25. Bij bestellingen vanaf €100,- worden geen verzendkosten gerekend.

Je kunt ook kiezen voor bezorging per koerier, de verzendkosten hiervoor bedragen €15,00 ongeacht het bedrag van de bestelling.

 

Afhalen

We komen jouw bestelling graag bij je thuis bezorgen. Woon je in de buurt en wil je de bestelling liever zelf af komen halen? Dat is ook mogelijk! Maak met ons een afhaalafspraak en wij zorgen ervoor dat het product voor je klaarstaat. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag (10.00 - 17.00) of per mail via [email protected]

Afhaaladres (alleen op afspraak)

Loads 6
8447 GP, Heerenveen

Home Center

Copyright 2020 Nasmaak.com - Powered by Lightspeed
Cash Pin