Zwevend TV Meubel

Zwevende tv meubels worden steeds populairder binnen de nieuwste design woontrends. Het goedkoopste zwevend tv meubel van Nederland shop je bij Nasmaak.com. Al vanaf €89,00,- heb je een prachtig design zwevend tv meubel! Zwevend TV meubel Victor en Galicia is speciaal door ons geproduceerd en ontworpen.

De verhouding van de prijs en kwaliteit is bij dit tv meubel echt uitzonderlijk, een zeer scherpe prijs voor een super degelijk design meubel. De zwevende tv meubels kunnen namelijk met gemak het gewicht van je televisie en overige av installaties dragen. Het meubel is ook fraai om te zien als je de tv ophangt boven het zwevende televisie meubel.  

Hoogglans wit, zwart of hout

Het is een uniek zwevend tv meubel die voor deze prijs nergens anders te vinden is. Hij is uniek vanwege de verschillende hoogglans kleurcombinaties die leverbaar zijn. Ben je op zoek naar een zwevend tv meubel hoogglans wit? Of juist hoogglans zwart? De hoogglans kleuren zijn tevens leverbaar in combinatie met hout kleuren op het blad, zijkanten of houten plankjes. De uitvoeringen met plankjes zijn onze "special" uitvoeringen. 

Vanaf 90cm breed

Het zwevende tv meubel is leverbaar vanaf 90 cm breed en het is te bestellen tot 180 cm breed. Welke afmeting past het best bij jou thuis? 

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

Als je vandaag voor 15:00 uur nog je favoriete tv meubel besteld bij Nasmaak.com, dan kan je morgen je zwevende televisie meubel ophangen en bevestigen in je tv kamer!  Vragen over onze levering? Neem gerust contact met ons op.

Winkelen per
Categorie
 1. Meubels
 2. Kasten
 1. Zwevend TV Meubel (23)
Merk
 1. (23)
Kleur
 1. Wit
  (10)
 2. Zwart
  (9)
 3. Hout/Wit
  (4)
Prijs
€ 0 € 434 € 0 t/m € 434
Materiaal
 1. (22)
 2. (1)
Maat tv meubel
 1. (1)
 2. (2)
 3. (2)
 4. (2)
 5. (6)
 6. (2)
 7. (8)

Artikelen 1 tot 12 van 23 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 23 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2