Interieuradvies

nasmaak interieuradvies

Wil je jouw interieur eens flink aanpakken of ben je benieuwd hoe je met verschillende woonaccessoires een ruimte in jouw huis een hele andere stijl kan geven? Team Nasmaak to the rescue! Wij geven je interieuradvies op maat: van een gesprek in onze winkel tot aan een maatwerk 3D ontwerp en advies bij jou thuis.


advies in de winkel Advies in de winkel

Neem een plattegrond en foto's mee van de ruimte waar je graag advies over wilt en wij helpen je verder in de winkel! In een half uur geven we jou tips en inspiratie voor de (her)inrichting van jouw woonkamer, slaapkamer of andere ruimte.

Kosten: Gratis


interieuradvies thuis Advies op locatie

Adviseren gaat natuurlijk nóg beter als we de ruimte waar het om gaat in real life kunnen bewonderen. We komen een uur bij je op visite met onder andere kleurenwaaiers en stofstalen om je allerlei nieuwe ideeën te geven!

Kosten: €50,- (binnen een straal van 30 km). Buiten de straal van 30km betaal je €5,- per 5km.


interieuradvies 3d ontwerp Advies uitgebreid

Wil je dat we je, na het advies, ook helpen met een verdere uitwerking hiervan? Dan is het uitgebreide advies iets voor jou! Na een gesprek met jou over je wensen, maken wij een moodboard en/of een 3D-ontwerp voor je, waarmee je zeker dat droominterieur kunt samenstellen!

Kosten: €75,- (binnen een straal van 30 km). Buiten de straal van 30km betaal je €5,- per 5km.

Interesse of nieuwsgierig naar mogelijkheden op maat? Vul onderstaand inschrijfformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak naar wens in te plannen.

Inschrijven Interieuradvies

Meer weten over hoe we omgaan met de gegevens die we middels dit formulier verzamelen? Bekijk onze Privacy Policy.