Onze favoriete nieuwe boeken!

  • Geplaatst op
  • Door Renske
Onze favoriete nieuwe boeken!

De lente is begonnen en wat is nou fijner dan met een boek in het zonnetje te relaxen? We hebben allemaal nieuwe boeken over de leukste onderwerpen toegevoegd aan ons assortiment. Niet alleen leuk om cadeau te doen, maar ook gewoon voor jezelf. In deze blogpost lichten we drie van onze favorieten uit: Snap!, Die andere moeders doen ook maar wat en INSTAPROOF. Deze boeken gaan over de wondere wereld van Instagram, fotograferen en het moederschap.

Snap!

Het knalroze boek Snap! van Anki Wijnen valt gelijk op de winkel. Ben je dol op foto's maken, leg je alles vast wat je tegen komt maar gebruik je eigenlijk alleen je smartphone voor het maken van coole kiekjes? Met dit boek leer je echt alles over mooiere foto's maken met je telefoon! Super handig voor op vakantie of leuke uitjes waar je al je herinneringen vast wil leggen. En natuurlijk wanneer je actief je foto's deelt op Instagram en Facebook, want het is natuurlijk wel handig als je dit altijd rechtstreeks vanaf je telefoon kunt doen.
Anki leert je in dit boek kijken en een eigen stijl ontwikkelen, hoe je moet veranderen van compositie om een totaal ander beeld te creëren, welk licht je het beste kunt gebruiken en welke kleuren, vormen en filters het altijd goed doen. Daarnaast krijg je ook tips over het bewerken van je foto's. De tips & tricks in het boek gaan je zeker inspireren om net even anders naar social media en fotografie te kijken!

 

 

 

Relax mama! Die andere moeders doen ook maar wat

Opvoeden is een rollercoaster: het ene moment juich je voor een eerste stapje, het andere moment sta je met je handen in het haar. Als (kersverse) moeder zul je je vast vaak genoeg afvragen: hoe doen al die moeders dat toch! Dit boek leert je dat die andere moeders ook maar wat doen. ;) Het boek staat vol met herkenbare, grappige ervaringsverhalen over de dagelijkse uitdagingen van het moederschap. Dus is 't weer zo'n dag? Pak dit boek er dan bij, sit back en relax!

 

 

 

INSTAPROOF

Ben je dol op bijzondere plekken bezoeken om dit vervolgens zo mooi mogelijk te fotograferen en te delen via Instagram? En wil je graag groot succes en lekker veel volgers op dit social media-platform? Dan is INSTAPROOF echt iets voor jou! Wij bij Nasmaak zijn gek op dit boek en de tips die erin staan. In 15 stappen gidsen Kirsten en Joyce, de schrijfsters van het boek, je naar Insta(nt) succes. Op welke tijden kun je het beste een foto plaatsen, welke hashtags kun je het beste gebruiken en waar tover je je volgers vandaan? Al deze vragen worden beantwoord in INSTAPROOF.

 

Klantenservice

Home Center

Copyright 2021 Nasmaak.com Powered by Lightspeed
Cash Pin