Maak kennis met de trendkleur van 2019: Spiced Honey!

  • Geplaatst op
Maak kennis met de trendkleur van 2019: Spiced Honey!

2019 is begonnen: iedereen gaat weer gezond eten, regelmatig sporten en hard aan het werk. Maar naast alle goede voornemens is het ook tijd om weer lekker in huis bezig te gaan. Zit je nou in het nieuwe jaar een beetje zonder inspiratie, en wil je graag je huis een frisse uitstraling geven? In deze blog showen we je door middel van foto's uit onze winkel dé kleur van het jaar: Spiced Honey!

 

Wij hebben het in de winkel vooral met zwarte en metalen items gestyled om een stoere look te creëren. De Meert wandrekjes van WOOOD staan leuk op iedere wand, maar met Spiced Honey op de achtergrond springen ze er helemaal uit. Ook de toffe, kleurrijke posters van Vanilla Fly komen tegen deze wand helemaal tot hun recht.

 

 

Spiced Honey haalt veel warmte in huis, perfect voor deze eerste donkere maanden van het jaar. Maar ook met lekker veel planten en bloemen erbij in het voorjaar doet deze trendkleur het goed!

Ben je er nog niet helemaal uit in welke ruimte Spiced Honey het beste zou staan? Kijk dan eens op de website van Flexa , hier vind je nog veel meer inspiratie voor elke ruimte! Natuurlijk kun je ook een deel van de muur schilderen, hier vind je meer informatie over lambrisering in huis. Wat vind jij van Spiced Honey? Laat het ons weten!

 

 

 

Klantenservice

Home Center

Copyright 2021 Nasmaak.com Powered by Lightspeed
Cash Pin