Leuk nieuws: Dutchbone is toegevoegd aan ons assortiment!

  • Geplaatst op
  • Door Annick
Leuk nieuws: Dutchbone is toegevoegd aan ons assortiment!

We hebben leuk nieuws! We hebben het merk Dutchbone toegevoegd aan ons assortiment! Dutchbone is een Nederlands merk met stoere meubels en woonaccessoires, geïnspireerd op verschillende woonstijlen van over de hele wereld. In deze blog geven we je een sneak preview van de producten in de winkel en vertellen we wat meer over het merk.

Items met een verhaal

De ontwerpers van Dutchbone reizen de hele wereld over om te zoeken naar meubels en woonaccessoires met een bijzonder verhaal, gemaakt met aandacht en liefde voor ambacht. Dit is terug te zien in hun eigen collecties, de producten van Dutchbone zijn uniek en dragen de trotse handtekening van de makers. Van stoere houten salontafels tot gouden woonaccessoires... Wij zijn fan!

 

Tijdloos, uniek en stoer

Meubels en accessoires van Dutchbone zijn tijdloos, uniek en stoer. Voornamelijk natuurlijke en rustige kleuren worden gebruikt, zodat een product van Dutchbone prachtig zal staan in elk interieur. Of je nou in de stad woont, op een boerderij of in een klein appartement, Du

tchbone heeft altijd iets wat bij jou en je huis past. En met een betaalbare collectie die altijd in beweging is, kan dat ook bijna niet anders! Wat vind je van het tv meubel, de fauteuil en hanglampen op de foto?

 

 

Nieuwsgierig geworden naar de Dutchbone collectie? Check de complete collectie in de winkel of online!

 

Klantenservice

Home Center

Copyright 2021 Nasmaak.com Powered by Lightspeed
Cash Pin