Trends

Leuk nieuws: Dutchbone is toegevoegd aan ons assortiment!

  • Geplaatst op
  • Door Annick
Leuk nieuws: Dutchbone is toegevoegd aan ons assortiment!

We hebben leuk nieuws! We hebben het merk Dutchbone toegevoegd aan ons assortiment! Dutchbone is een Nederlands merk met stoere meubels en woonaccessoires, geïnspireerd op verschillende woonstijlen van over de hele wereld. In deze blog geven we je een sneak preview van de producten in de winkel en vertellen we wat meer over het merk.

Onze favoriete nieuwe boeken!

  • Geplaatst op
  • Door Renske
Onze favoriete nieuwe boeken!

De lente is begonnen en wat is nou fijner dan met een boek in het zonnetje te relaxen? We hebben allemaal nieuwe boeken over de leukste onderwerpen toegevoegd aan ons assortiment. Niet alleen leuk om cadeau te doen, maar ook gewoon voor jezelf. In deze blogpost lichten we drie van onze favorieten uit: Snap!, Die andere moeders doen ook maar wat en INSTAPROOF. Deze boeken gaan over de wondere wereld van Instagram, fotograferen en het moederschap.

A touch of gold: gouden accessoires in huis

  • Geplaatst op
  • Door Renske
A touch of gold: gouden accessoires in huis

Ga voor goud! Ongeveer een jaar geleden schreven we een blog over het toepassen van de kleur goud in je interieur. Toen was het nog een vrij nieuwe en uitgesproken kleur, iedereen moest er nog een beetje aan wennen, maar nu is goud niet meer weg te denken in huis! Het is warm en klassiek, maar ook stoer en opvallend. Goud zie je veel terugkomen in lampen, kussens, schalen en als omlijsting van spiegels en foto's. Het zijn vooral de kleinere accessoires in jouw woonkamer, slaapkamer of kantoor die ontzettend cool zijn met een messing-kleurtje. Daarom geven we je in deze blog weer een dosis nieuwe inspiratie met de leukste gouden items voor in huis.

Maak kennis met de trendkleur van 2019: Spiced Honey!

  • Geplaatst op
Maak kennis met de trendkleur van 2019: Spiced Honey!

2019 is begonnen: iedereen gaat weer gezond eten, regelmatig sporten en hard aan het werk. Maar naast alle goede voornemens is het ook tijd om weer lekker in huis bezig te gaan. Zit je nou in het nieuwe jaar een beetje zonder inspiratie, en wil je graag je huis een frisse uitstraling geven? In deze blog showen we je door middel van foto's uit onze winkel dé kleur van het jaar: Spiced Honey!

Klantenservice

Home Center

Copyright 2021 Nasmaak.com Powered by Lightspeed
Cash Pin