Inspiratie

Binnenkijken bij Ellen

  • Geplaatst op
  • Door Ellen
Binnenkijken bij Ellen

Welkom in ons rijtjeshuisje in het Zeeuwse! Waarschijnlijk geloof je bij binnenkomst in onze woning niet meteen dat hier een gezin woont waarvan de meerderheid man is. Welkom in ons rijtjeshuisje in het Zeeuwse! Waarschijnlijk geloof je bij binnenkomst in onze woning niet meteen dat hier een gezin woont waarvan de meerderheid man is. Ik ben echt de enige vrouw in huis en wat je meteen zal opvallen is het gebruik van mijn lievelingskleur: roze! Mijn vriend en onze twee zoons (10 & 11) zijn er inmiddels aan gewend en kijken vrijwel nergens meer van op. Het geheim zit hem, denk ik, in het contrast. Ondanks het roze is het geen zoete boel.

Binnenkijken bij Lydia

  • Geplaatst op
  • Door Lydia
Binnenkijken bij Lydia

Na jaren dromen en maanden zoeken, zetten wij in juni 2015 voor het eerst voet in ons huis. Een voormalig huurhuis met typische woningbouwkeuken, de kleur van groene appels op de muren en een hokkerige indeling. We werden verliefd op de lichtinval en mogelijkheden die dit huis ons te bieden had en twijfelden dan ook niet lang. In juli zetten we de handtekening en was het huis officieel van ons.

5 tips om je interieur een opfrisbeurt te geven

  • Geplaatst op
  • Door Renske
5 tips om je interieur een opfrisbeurt te geven

De dagen worden langer, de zon laat zich weer iets vaker zien en we gaan langzamerhand alweer richting het voorjaar. Het perfecte moment om je interieur een kleine make-over te geven, op te ruimen en een frisse start te maken! Je huis een compleet nieuwe inrichting geven is niet altijd mogelijk, maar af en toe een paar kleine aanpassingen doen kan nooit kwaad. Daarom in deze blog een aantal tips om snel, makkelijk en budgetproof je interieur een opfrisbeurt te geven!

Sfeerverlichting: onze favorieten!

  • Geplaatst op
  • Door Renske
Sfeerverlichting: onze favorieten!

De winter is hét seizoen om lekker binnen te blijven en op de bank te ploffen. Netflixen, een boek lezen, lang tafelen met vrienden en familie: dit doe je het liefst in een warme en gezellige ruimte waar je je op je gemak voelt. De winter: you love it or you hate it! Maar het geheel in die sfeervolle ruimte is pas echt af met de juiste sfeerverlichting. Wij laten je in deze blogpost door middel van foto's onze favorieten uit de winkel zien.

Klantenservice

Home Center

Copyright 2021 Nasmaak.com Powered by Lightspeed
Cash Pin