De voordelen van een zwevend tv-meubel

Geplaatst in Tips door Marjelle

Het plaatsen van een tv in je interieur kan nogal een opgave zijn. Wil je je tv juist wel of juist niet in je woonkamer? Zou je een grote tv-kast willen om je dvd's, dvd-of blueray-speler, xbox, playstation en tv-ontvanger in op te bergen, maar heb je geen ruimte voor een groot staand meubel? Heb je een robuust tv-meubel die eigenlijk teveel ruimte inneemt? Of hangt je tv nu gewoon aan de muur en wil je van die lelijke kabels af?

Wij van NaSmaak hebben de oplossing voor je gevonden. We beschikken namelijk over een groot assortiment met betaalbare zwevende tv-meubels! Hier volgen alle voordelen op een rijtje:

1. Je hebt een vaste plek voor je dvd's, cd's en andere media. Handig toch?
2. Je bent van die loshangende kabels af, want je kunt er zelf een uitsparing in maken om alles mooi weg te werken.
3. Er is een kleurencombinatie voor iedereen! Van modern hoogglans wit, tot warm hout of een trendy grijze of zwarte kast.
4. Je kunt bij sommige modellen zelf je LED-kleur bepalen. Chillen met je vrienden was nog nooit zo relaxed als in je eigen lounge met LED-verlichting!
5. Je ruimte lijkt groter met een zwevend tv-meubel doordat je een groter oppervlakte van je vloer blijft zien.

6. Je kunt je tv-meubel aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. Zo kun je er hangende kasten bij plaatsen voor extra opbergruimte en is er bijvoorbeeld een dressoir in dezelfde stijl verkrijgbaar.

Wist je dat we nu ook tv-meubels verkopen die volledig van hoogglans zijn? Wij zijn fan!