Wandklokken, de hipste en leukste modellen

Geplaatst in Trends door Renske

Tik tak, tik tak... Wie heeft er nou geen wandklok aan de muur hangen? De wandklok is één van de meest populaire woondecoraties voor in huis. Dit leuke accessoire zorgt ervoor dat je altijd de tijd bij je hebt, op ieder moment van de dag. Tegenwoordig is een wandklok niet alleen functioneel, we zien steeds vaker ontzettend leuke en gekke exemplaren voorbij komen. Het mooie merk Karlsson speelt goed in op de trends van nu en heeft een hele hippe collectie aan wandklokken die we je echt even willen showen! Kijk je mee?

Modern

Het assortiment van Karlsson is ontzettend gevarieerd. Voor elk interieur is er wel een klok te vinden die past bij de rest van de meubels en accessoires. Ga je voor een klassiek model met zilveren wijzers, of past de marmeren variant meer bij jouw inrichting? Bij de moderne woonstijl is het ontzettend mooi om de klok over te laten lopen in de wand. Dus kies zoals op onderstaande afbeelding voor een witte klok op een witte wand, om een rustig geheel te creëren.

Stoer

Het meest bekende model van Karlsson is natuurlijk de Little Big Time. Heel eenvoudig, maar juist daardoor is deze klok zo groot geworden! Bij de Little Big Time, ook te zien op onderstaande afbeelding, zijn het enkel de wijzers die je nodig hebt om een opvallend statement te creëren. Karlsson brengt klokkijken echt terug naar de basis. Familie of vrienden in het buitenland wonen? Hang meerdere klokken als groepje bij elkaar om verschillende tijdzones van de wereld aan te geven. Het is niet alleen functioneel, een wand vol met klokken, maar het staat ook nog eens super stoer en uniek!

Uitgesproken

Wil je een echte eyecatcher in je woning hebben hangen? Je hoeft absoluut niet bang te zijn om de tijd te vergeten, want naar een uitgesproken en opvallende klok blijf je maar kijken ;) Kies een kleurtje die je normaal niet zo snel zou kiezen, want hoe gaaf staat onderstaande blauwe klok in combinatie met het patroontje op de muur? Ook klokken gemaakt van unieke materialen zoals papier en kurk zijn helemaal hip dit seizoen. Hoe gekker, hoe beter!

Wat vinden jullie van de collectie van Karlsson? Wij zijn helemaal dol op dit mooie merk en hopen dat je lekker weer wat inspiratie op hebt kunnen doen! We hebben veel meer unieke klokken op onze website staan, neem zeker eens een kijkje als je nog op zoek bent naar een mooi exemplaar. Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens!