Welke wandkleuren gebruiken wij in onze winkel?

Geplaatst in Trends door Renske

Onze winkel in het centrum van Heerenveen is inmiddels bijna twee maanden geopend! Omdat het pand erg groot is, hebben we ervoor gekozen om stijlkamers te creëren met verschillende gekleurde panelen op de wanden. Natuurlijk hebben we van tevoren goed gekeken naar dé trendkleuren van dit moment, zodat we jullie altijd kunnen voorzien van lekker veel wooninspiratie. Omdat we regelmatig vragen krijgen over bepaalde kleuren, nemen we je in deze blog mee de winkel in! Ook willen we je de panelen alvast als tip meegeven voor thuis: geen hele muren schilderen en je kan zo weer switchen naar een ander kleurtje of zelfs behangetje ;) Kijk je met ons mee?

Gorgeous Green

Kleur 1 - Gorgeous Green(Gamma Wood & Wall)

De eerste kleur je die ziet als je binnenkomt in de winkel is de warme grijstint Gorgeous Green. Een prachtige kleur met een tintje groen die mooi staat in elk interieur! Wij combineren hem in de winkel met natuurlijke tinten en okergele accenten, want bij zo'n rustige wand mag je best wel los gaan met andere kleuren. Ook natuurlijke materialen zoals bamboe en hout staan door hun lichte kleur prachtig bij Gorgeous Green.

Conglomeraat

Kleur 2 - Conglomeraat (Histor)

We love green! Groen is dé kleur geweest van afgelopen jaar. Planten, kussens, banken en accessoires... Overal was groen te zien. Voor de tweede wand in de winkel hebben wij daarom gekozen voor de hippe kleur Conglomeraat van Histor. Een mooie middenweg tussen donker en licht en prima te combineren met zowel zwarte als witte accessoires. Creëer met Conglomeraat en je mooiste kamerplanten een echte urban jungle in huis!

Terracotta

Kleur 3 - Terracotta (Flexa)

Dit najaar was de terracotta-kleur een echte nieuwkomer! Om naast de frissere groene kleuren wat meer warmte te creëren, hebben we op de derde wand Terracotta gebruikt van Flexa. Prachtig in combinatie met warme en donkere kleuren, maar ook heel stoer in contract met koele tinten! Op de afbeeldingen hierboven werken we bijvoorbeeld met een blauw vloerkleed en donkerblauwe accessoires. Ondanks deze tegenstelling blijft het toch een rustig en mooi geheel. Wat vind jij van de terracotta trend?

Piment

Kleur 4 - Piment (Histor)

Watch out girls, achterin de winkel sluiten we af met de prachtige kleur Piment van Histor. Een warme roze tint waar iedere vrouw toch blij van wordt? Ook Piment is, net als Terracotta, te combineren met veel verschillende kleuren. Wat wij bij Piment heel gaaf vinden staan, zijn gouden accessoires. Zo maak je het nog een tikje vrouwelijker, maar dat laat Piment wel echt knallen! Ook de kleur groen staat in combinatie met deze tinten echt prachtig.

Zo! Dat zijn op dit moment de kleuren die wij in onze showroom gebruiken. Nu zijn wij natuurlijk ontzettend benieuwd naar welke wand jouw favoriet is. Laat het ons zeker weten! Twijfel je nog of ben je gewoon erg nieuwsgierig? Kom gerust eens bij ons langs aan de Dracht 12 in Heerenveen om alles in het echt te bewonderen. Tot snel!