Urban Garden Party

Geplaatst in Trends door Marjelle

Genieten van de zon, lange zomeravonden in moderne en stadse sferen, lekker buiten eten en drankjes met vrienden. De tuinsfeer van nu heet Urban Garden, een stadse tuin waar je gezellig met veel mensen om je heen kunt genieten en feesten! Hoe style je je tuin, terras, balkon in deze tuinstijl? Hier volgen de inspiratiebeelden, tips & tricks!

Tip 1: Indelen!

Als echte urbanner deel je je tuin/terras/balkon in op functie. Zo is er een chille loungeplek om te zonnen, een gezellige tafel om met zoveel mogelijk mensen heerlijk buiten te zitten en drink je je drankjes in stijl aan de bar!

Tip 2: Draadstoeltjes

Deze gave stoelen zijn onmisbaar in deze stijl en ze zijn er in meerdere kleuren. Kies je kleur en je soort stoel: wil je ze als fauteuil in je lounge of als moderne eetkamerstoelen aan je grote buiteneettafel? Aan jou de keus!

Tip 3: Aankleding: Planten, Kleden, Krukjes

De aankleding in een echte urban garden is modern en speels. Wees niet bang voor 1 of 2 felle kleuren als accent in accessoires als kussens en kies hippe gekleurde barkrukken en combineer deze met modern zwart en wit. In deze stijl horen ook veel planten. Grote bloembakken en bloempotten zijn echt een must.

Tip 4: Lampensnoer

Verlichting is ook een echte sfeermaker! Hang eens een lichtsnoer boven je eettafel of loungeplek en je maakt je eethoek gelijk gezellig. Denk ook aan kleinere windlampjes en lantaarns voor de finishing-touch van je urban party. Als je een zithoek hebt die droog blijft kun je gemakkelijk hanglampen die ook binnen kunnen worden gebruikt toepassen. Leuk!

urban vibes

Voel je de urban-vibes al? Heel veel succes met outdoor-stylen!