Tuin inspiratie voor de zomer: de leukste meubels en accessoires

Geplaatst in Trends Tips door Renske

De maand juni is aangebroken, tijd voor zomer! Het komt steeds een beetje dichterbij. Door de eerste tropische temperaturen van afgelopen weken krijg je toch helemaal de kriebels om van je tuin een tweede woonkamer te maken? Bij Nasmaak kregen de leukste fauteuils en mooiste accessoires ook weer een plekje bij de voordeur; heerlijk buiten in de zon. In deze blogpost behandelen we een paar prachtige plaatjes die zorgen voor een instant summer feeling! Kijk je mee?

Buitenleven

Het buitenleven is een trend die we de afgelopen jaren steeds meer voorbij hebben zien komen. We betrekken de tuin steeds meer bij het huis. Een terras wordt het verlengde van je woonkamer, een grote barbecue dient als extra keuken en lange dutjes worden gedaan op die super chille loungebank. En ben je nou niet gezegend met een grote tuin? Dan halen we toch gewoon het groene buitenleven naar binnen? Daar schreven we al eerder een blog over, die vindt je hier. Ook is het helemaal niet nodig om in één keer een grote tuinset opnieuw aan te schaffen, een nieuw bankje op je balkon of een leuke hangstoel in de hoek kan al een wereld van verschil maken. Zoals je op de afbeeldingen hieronder kan zien zijn veel meubels en accessoires gemaakt van rotan, dit materiaal zien we dit seizoen veel terug komen in verschillende kleuren en producten. Een super leuke trend waarbij je gelijk moet denken aan de zomer!

Zelf aan de slag

Het wordt niet zomaar gezellig in een grote tuin. Kies de juiste verlichting, accessoires en details. Een feestje, borrel of barbecue gepland? Hang een lichtsnoer op! Binnen no-time heb je een gezellig sfeertje gecreëerd en het is ideaal als extra verlichting als het in de avond een beetje schemerig begint te worden.Hangpotten zijn niet meer weg te denken uit alle interieur bladen en zorgen echt voor een gezellige plek. Ga op zoek naar de leukste varianten en combineer verschillende potten en planten met elkaar voor dat hippe urban jungle effect. Ook een leuk idee: een groot stuk gaas tegen je schutting of muur! Op de linker foto hier beneden staat dit super vrolijk met een aantal plantjes en bloemen er aan. Niet alleen in de zomer kun je hier gebruik van maken, hoe leuk is het om dit elk seizoen weer te veranderen? Wij zien de kerstballen en slingers al hangen!

Hopelijk heb je weer genoten van de leuke sfeerbeelden en toffe producten. Heb jij nog tips en ideeën om je tuin helemaal klaar te maken voor de zomer? Deel ze vooral met ons. Laat de zomer maar komen!