De mooiste ton sur ton interieurfoto's

Geplaatst in Trends door Renske

Veel mensen zijn bang om dezelfde kleuren in huis met elkaar te combineren. Te veel grijs, te veel groen... Dat wordt toch hartstikke saai? Contrast zoeken en verschillende kleuren met elkaar combineren is natuurlijk helemaal goed, maar toen we deze prachtige sfeerfoto's voorbij zagen komen moesten we dit wel met jullie delen ;) In deze blogpost dus lekker veel foto's, pak je een kopje thee en kijk gezellig mee!

Ton sur ton houdt in dat je in een bepaalde ruimte voor maar één kleurenpalet kiest. Je zoekt een kleur uit en daarbinnen ga je verschillende tinten gebruiken. Voor veel mensen klinkt dit erg gewaagd, maar je zult straks zien dat het echt prachtige plaatjes oplevert!

nasmaak ton sur ton interieur meubels woonkamer
nasmaak ton sur ton interieur meubels woonkamer

Om wel contrast te creëren binnen het geheel wordt er bij ton sur ton veel gebruik gemaakt van verschillende materialen. Leer, fluweel, even een gek patroontje... Ook het verschil tussen de lichte en donkere tinten kan al ontzettend veel doen voor je ruimte. Of kies voor meubels en accessoires in verschillende (gekke) vormen die er door het rustige kleurgebruik helemaal uit zullen springen!

nasmaak ton sur ton interieur meubels woonkamer
nasmaak ton sur ton interieur meubels woonkamer

Wat vind jij van de ton sur ton interieurfoto's? Past het bij jouw stijl, of kies je toch liever voor veel verschillende kleuren? Let us know!