Sneak peek van de nieuwe HK Living collectie

Geplaatst in Trends door Renske

Rond januari en februari komen alle woonmerken met de eerste beelden van hun nieuwe collecties. Wat worden wij altijd blij van alle nieuwe foto's, meubels en accessoires! Natuurlijk blijft HK Living hier niet in achter en hebben ze weer een prachtige nieuwe collectie die wij heel graag met jullie willen delen. HK Living onderscheidt zich altijd goed met andere merken, dit keer hebben ze gekozen voor Japanse invloeden met een romantisch en klassiek tintje. Wij zijn fan! Ben je benieuwd naar de eerste foto's, scrol dan vooral verder voor een kleine sneak peek ;)

Koele tinten, warme materialen

Koele tinten gecombineerd met warme materialen en natuurlijke vormen komen helemaal terug dit voorjaar. Blauwe, grijze en paarse kleuren zie je overal voorbij komen en geven een prachtige tegenstelling in combinatie met gouden details en accessoires. Ook de chaise longue op de derde foto hierboven is een meubelstuk wat weer helemaal terug is van weggeweest. Het liefst met een opvallend printje!

Go Aziatisch!

HK Living heeft zich voor deze collectie goed laten inspireren door de Japanse natuur en cultuur. In de nieuwe collectie kom je veel bamboe, bloemenprints en vrolijke accessoires tegen. De vitrinekast op de eerste afbeelding hierboven is een echte eyecatcher in jouw woonkamer doordat hij gemaakt is van bamboe. Ook de hanglampen in lampion-vorm en de kussens met bloemenprint geven jouw interieur een echt Aziatisch gevoel.

Nieuwe collectie 2018 HK Living

Klassiekers

Don't worry, ook de populaire klassiekers van HK Living blijven dit seizoen gewoon in de collectie. De rotan eetkamerstoelen, unieke accessoires en velvet banken zijn prachtig in ieder interieur en staan ook dit seizoen weer met de mooiste afbeeldingen in de catalogus. Welke van bovenstaande plaatjes is eigenlijk jouw favoriet?

Nog heel even geduld, de nieuwe collectie van HK Living staat over een tijdje bij ons online op de website. Wij zijn heel erg benieuwd naar jouw mening over de nieuwe collectie! Wat vind jij van de Japanse, romantische en klassieke invloeden? Let us know!