Project: Stadscafé Double A

Geplaatst in Projecten door Renske

Wat voorheen nog een reclamebureau was, is anderhalf jaar geleden omgetoverd tot een compleet nieuw en sfeervol restaurant: Stadscafé Double-A! Je mag Stadscafé Double-A gerust het gezelligste restaurant van de Westerhaven in Groningen noemen. Tijdens een dagje shoppen is Double-A de perfecte plek om gezellig te lunchen of 's avonds een hapje te eten. Het stadscafé heeft een prachtig terras waar je in de zomer heerlijk kunt genieten en met wat mindere weersomstandigheden hebben ze ook nog een verwarmd terras aan de zijkant van het restaurant. Het restaurant heeft binnen 100 en buiten 60 zitplaatsen. Een industrieel design en een sfeervolle lounge waren volgens mede-eigenaar Arend Haarsma echt een must bij Double-A. Om dit te bereiken heeft hij Nasmaak ingeschakeld om de gezamenlijke ervaring te weerleggen in het meubilair. Wij zijn hiermee aan de slag gegaan en delen het resultaat graag met je!Wat vonden jullie het belangrijkste om uit te stralen in het restaurant?

"We wilden binnen ons nieuwe interieur graag de focus leggen op een aantal specifieke dingen. Industriële meubels, zitcomfort en een open keuken waren de belangrijkste punten om een gezellige uitstraling te waarborgen." 

stadscafe double a Groningen

Waarom hebben jullie destijds gekozen voor Nasmaak en hoe zijn jullie bij ons bedrijf terecht gekomen?

"Via internet kwamen wij terecht bij Nasmaak. Bij ons eerste bezoek aan de showroom zijn wij op een hartelijke manier ontvangen en goed geadviseerd. Naast het leuke en hippe assortiment vinden wij klantvriendelijkheid erg belangrijk. Het is iets wat wij in het restaurant ook erg hoog in het vaandel hebben staan. Dan is het prettig als je ergens anders op dezelfde manier wordt behandeld!" 

stadscafe double a Groningen

Hoe reageren klanten op de nieuwe inrichting? 

"Zeer positief! We krijgen regelmatig vragen welk bedrijf het meubilair heeft geleverd. Natuurlijk verwijzen wij ze dan ook altijd naar Nasmaak."

stadscafe double a Groningen

Wat vinden jullie het tofste item in jullie nieuwe interieur?

"We vinden natuurlijk alle meubels geweldig, maar bij uitstek toch echt de lage zithoek met het prachtige salontafeltje. Super uniek en zit fantastisch. Een heerlijke plek om te relaxen met een bakje koffie of borrel."

Ook zo'n mooie inrichting?

Heb jij een kantoorpand, restaurant, café of ander pand en wil je ook graag een mooie inrichting die precies past bij wat je uit wilt stralen? Neem dan contact met ons op! We denken graag met je mee.