Project: De Goede Verzekeringen

Geplaatst in Projecten door Renske

Ruim 70 jaar is de Goede een begrip in Heerenveen en omstreken. Al deze ervaring is de basis voor een transparante en klantgerichte organisatie. De Goede wil als financiële verbinder de mensen optimaal bedienen. Het continu bijhouden van alle marktontwikkelingen maakt dat De Goede altijd up-to-date is. Het kantoor aan de Burgemeester Falkenaweg was toe aan vernieuwing en is nu, net zoals de services en dienstverlening, helemaal up-to-date! Kijk met ons mee naar het prachtige eindresultaat!

nasmaak de goede verzekeringen inrichting

Wat vonden jullie het belangrijkste om uit te stralen in het nieuwe kantoor? 

"Wij willen meer beleving en gevoel uitstralen, door transparante en open ruimtes te creëren met een bijpassende interieur, zodat de mensen zich thuis voelen." 

nasmaak de goede inrichting

Hoe zijn jullie destijds bij Nasmaak terecht gekomen en waarom hebben jullie gekozen voor ons bedrijf?

"Wij hebben gekozen voor Nasmaak omdat veel mensen in ons sociale leven het een mooie winkel vinden. Toen hebben we besloten om te kijken en waren wij gelijk overtuigd van deze winkel door de medewerkers en de inrichting. Wij vinden als De Goede dat we in de regio kunnen samenwerking aan een beter resultaat."
team de goede verzekeringen

Reageren klanten ook anders nu het kantoor een upgrade heeft gekregen?

"Het is super gaaf om de reacties te horen van de mensen, het oogt transparant op huiselijke manier. Alles is goed samengesteld."

Wat vinden jullie zelf het leukst aan de nieuwe werkruimte?

"De warmte is nu meer aanwezig waardoor je plezierig je werk kan uitoefenen, omdat het meer een open uitstraling heeft met een vernieuwd interieur."

Ook zo'n mooie inrichting?

Heb jij een kantoorpand, restaurant, café of ander pand en wil je ook graag een mooie inrichting die precies past bij wat je uit wilt stralen? Neem dan contact met ons op! We denken graag met je mee.