Ode aan hippe sierkussens

Geplaatst in Trends Tips door Renske

Makkelijk toe te passen, het geeft sfeer en ze maken elke ruimte helemaal af. Waar hebben we het dan over? Inderdaad, sierkussens! Naar onze mening heb je nooit genoeg in huis. Voor op de bank, ter decoratie op bed of als finishing touch in die leuke fauteuil... Vandaag laten we je de leukste trends zien op het gebied van sierkussens en showen we je de mooiste exemplaren die je écht in huis moet halen voor komend seizoen!

Opvallende printjes en opdrukken

Wat we steeds meer terug zien in interieurland, zijn printjes! Grote teksten, opvallende patronen en bijzondere opdrukken. Hoe gekker, hoe beter! Mixen en matchen zijn hierbij dé sleutelwoorden voor een persoonlijk en uniek interieur. Wees dus niet bang om bepaalde kussens met elkaar te combineren, het kan tegenwoordig allemaal. Dus heb jij op zolder nog een ordinair kussen met panterprint liggen die eigenlijk allang naar de kringloop had gemoeten? Combineer hem eens met een hip kussen met bladeren of palmbomen en je zult zien dat deze twee totaal verschillende printjes ontzettend stoer bij elkaar staan!

Bijzondere stoffen en materialen

Printjes zijn natuurlijk super leuk, maar wat als je bank al een super opvallend kleurtje heeft? Dan is het natuurlijk veel aantrekkelijker om te kiezen voor bijzondere stoffen en materialen. Door een kussen met wol, gekke pailletjes of leer toe te voegen breng je toch diversiteit aan, maar hou je het geheel rustig. Op dit moment zijn velvet (Lees ook de blog: een velvet interieur), leer en metallic materialen ontzettend hip. En dat is toch ideaal als printjes en patronen niet helemaal jouw ding zijn?

Na het zien van al deze prachtige items moét je toch op kussenjacht?! Wil je meer weten over één van bovenstaande kussens, klik dan op de rode bolletjes die bij de producten vermeld staan. Je wordt direct doorgestuurd naar onze webshop! Shop ze!