Nieuwe trendkleur gespot! Roest kleuren zijn overal

Geplaatst in Trends door Renske

De feestdagen zijn weer voorbij; de kerstboom is naar buiten en alle kerstversieringen zijn verplaatst naar zolder. Tijd om lekker in huis aan de slag te gaan! Het is altijd weer even wennen als al die gezelligheid ineens weer is verdwenen, maar des te leuker is het om wat nieuws te proberen en alles weer even lekker op te frissen. Wij nemen je deze blogpost mee in de nieuwe collectie en showen je de leukste items in dé trendkleur van deze winter: Roest. Maak je klaar voor lekker veel wooninspiratie! 

Warmte en gezelligheid

Roestkleuren zijn ontzettend populair op dit moment. Omdat je deze kleuren op veel verschillende manieren kunt combineren en het zich makkelijk aanpast in de ruimte is het een tint die veel mensen zal aanspreken. Roestkleuren stralen warmte en gezelligheid uit, wat nog steeds perfect past bij dit seizoen! Wanneer je veel neutrale kleuren in je interieur hebt is Roest een ideale tint om als accentkleur toe te voegen. Maar wil je meer dan dat, kijk dan eens naar een bank of fauteuil in deze prachtige aardetinten. Hoe mooi is de Rodeo bank op bovenstaande afbeelding?!

Verschillende materialen

Niet alleen kussens of plaids zijn leuk in deze warme tinten, ook metalen items zoals salontafels, wandplanken of spiegels staan ontzettend stoer met een Roest effect. Combineer je roestige meubeltjes met velvet stoffen en romantische prints voor verrassende tegenstellingen! Bij de trolley van Be Pure Home op bovenstaande afbeelding zijn zwart - en roestig metaal erg mooi met elkaar gecombineerd. In de nieuwe collecties van HK Living en Be Pure Home zitten nog veel meer mooie producten met roestige kleuren of materialen. 

Wat vind jij van deze nieuwe trendkleur, en hoe richt jij je huis in nu de kerstdagen weer voorbij zijn?  Wij zijn heel erg benieuwd... Let us know!