Het is zover: de nieuwe Nasmaak winkel!

Geplaatst in Nieuws door Annick Hilarius

Een paar weken geleden was het dan zover, we konden de sleutel ophalen van ons nieuwe droompand! Het idee om een winkel te openen in het centrum was er al een tijdje maar een geschikte locatie was er niet. Bij het bekijken van dit pand waren we op slag verliefd! Dit is de juiste plek voor Nasmaak, alles klopt. We vertellen je graag wat je allemaal van onze nieuwe winkel kunt verwachten!

nieuwe nasmaak winkel

Magazijn en afhalen

De huidige showroom op het industrieterrein zal plaats maken voor een groot magazijn. Hierdoor kunnen we meer artikelen op voorraad nemen zodat we al jullie online bestellingen nog sneller kunnen leveren! Daarnaast zal deze locatie ook de plaats worden waar je je bestelling kunt ophalen. Heb je bijvoorbeeld een bank besteld en wil je deze zelf komen ophalen? Dan rij je naar ons magazijn waar je met de auto voor de deur kunt parkeren en zo gemakkelijk je bankstel kunt inladen, ideaal!

Inspiratie en advies

De nieuwe winkel aan de Dracht zal bomvol staan met gave meubels en toffe woonaccessoires, nog meer dan je al van ons gewend bent! We gaan verschillende stijlkamers inrichten en is er meer ruimte om alle prachtige artikelen mooi te presenteren. Natuurlijk nog steeds à la Nasmaak; stellingen vol mooie woonartikelen en oud & nieuw op een speelse manier met elkaar gecombineerd. Heb je vragen over je inrichting of interieur? Ook dan staan wij voor je klaar, we adviseren je graag!

Jullie zijn vast reuze nieuwsgierig geworden naar de nieuwe winkel... via social media hebben we al een aantal sneak peeks met jullie gedeeld maar het is nog een paar dagen wachten totdat jullie het eindresultaat kunnen bewonderen. Ondertussen zijn wij druk bezig om alles te verhuizen en de winkel in te richten. Het krijgt inmiddels steeds meer vorm en het ziet er nu al fantastisch uit!

nieuwe nasmaak winkel

We hopen jullie allemaal te zien in onze nieuwe winkel! Vanaf woensdag 1 november staan we voor je klaar aan de Dracht 12 en zullen we vol trots alle fantastische mooie spullen aan je laten zien!

Tot dan!

Met enthousiaste groet, team Nasmaak