Leuk nieuws! De nieuwe Meert-collectie van WOOOD staat online!

Geplaatst in Trends Nieuws door Renske

Wie kent ze niet: de stoere, betaalbare, strakke en veelzijdige items uit de Meert-serie van WOOOD?! De verschillende wandplanken en kapstokken, vakkenkast én bijzettafel zijn al een lange tijd grote favoriet. En mocht je, net als wij, ook fan zijn van deze leuke serie, komen we vandaag met leuk nieuws. Er zijn nieuwe modellen aan de collectie toegevoegd! Vandaag een blog met veel sfeerbeelden; we laten je een groot deel van de vaste Meert-items zien. Kun je eerst inspiratie opdoen en daarna snel de nieuwe collectie gaan bewonderen! Benieuwd geworden? Scrol snel verder...

Mix en match

De Meert wandplanken geven je de mogelijkheid om je persoonlijke spulletjes en foto's een mooi plekje te geven. Voor elke ruimte in huis komt een wandplank van Meert goed van pas. Of dat nou in de kinderkamer, keuken, hal of woonkamer is, wij kunnen bijna niet bedenken waar deze items niét leuk staan... Omdat alle producten zijn gemaakt van zwart gelakt metaal, kun je eindeloos mixen en matchen. Nog extra ruimte nodig boven je kapstok? Voeg nog een wandplank toe! 

Ook zo fan van de prachtige collectie wandplanken, kapstokken, vakkenkasten en wandrekken van Meert? Dan moet je zeker de nieuwe modellen gaan checken! Hieronder vind je de link die je gelijk doorstuurt naar de nieuwste collectie. De nieuwe Meert items hangen ook te schitteren in onze showroom te Heerenveen, mocht je ze toch graag eerst even in het echt willen bekijken. Shop de nieuwe collectie hier!