Yes! We voegen de collectie van VT Wonen toe aan ons assortiment.

Geplaatst in Nieuws door Renske

We hebben leuk nieuws! Binnenkort kun je de collectie van het prachtige merk VT Wonen op onze website bewonderen én bestellen! VT Wonen biedt voor alle stijlen wooninspiratie. Basic, bohemian, design, industrieel, natuurlijk, klassiek... En dat allemaal gecombineerd in binnen één merk!

vtwonen collectie

Unieke basics

Door het succesvolle woonmagazine VT Wonen is dit prachtige merk uitgegroeid tot één van de bekendste en meest veelzijdige merken op interieurgebied in Nederland. De collectie van VT Wonen is geïnspireerd op ontzettend veel leuke woonstijlen, de laatste trends en musthaves. Verwacht in onze webshop vooral unieke basics! Kasten, krukjes, opbergmogelijkheden en stoelen... Je vindt het binnenkort allemaal bij ons op de website. Zie je de grote opbergkast op bovenstaande afbeelding? Door de stoere schuifdeur laat je heel makkelijk één deel van de kast zien. Zo kun je ook regelmatig wisselen van kant. Leuk, handig en uniek ;) 

nieuwe collectie vtwonen

Nieuwste woontrends

VT Wonen speelt goed in op de nieuwste woontrends! De nieuwe collectie voor het najaar bestaat uit veel donkere kleuren, stoere materialen en robuuste vormen. Wij zijn helemaal fan van de mooie vitrinekasten op bovenstaande afbeelding. Hoe cool voor al je planten en mooie pronkstukken? Ook de staande wandrekken blijven ontzettend leuk komend najaar.

Houd onze website goed in de gaten, want komende week verschijnen alle nieuwe producten van VT Wonen online. Wij zijn in ieder geval super enthousiast, jij ook? Laat het ons weten!