New in: Fabienne Chapot Homeware

Geplaatst in Trends Nieuws door Renske

Leuk nieuws! We hebben een nieuwe serie homeware toegevoegd aan ons assortiment. Sinds deze week kun je de collectie van het prachtige merk Fabienne Chapot in onze winkel bewonderen en online bestellen! Fabienne Chapot kennen we natuurlijk allemaal van haar prachtige, gekke kledingcollecties (met de leukste printjes!), maar sinds kort heeft het merk ook een unieke lijn aan lifestyle- en interieur musthaves. Dit moesten wij natuurlijk hebben! Van theepotten tot tafellopers, van kussens tot notitieboekjes... Fabienne Chapot heeft het allemaal. In deze blog showen we je de nieuwe collectie die vanaf nu bij ons verkrijgbaar is, kijk je mee?

'Fabienne Chapot dares women to be outspoken. We use a lot of strong colours, prints and details. The colours of our products are deeper and richer; the patterns are intricate and almost alive.'

Boldly Feminine

Fabienne Chapot staat voor vrouwelijk, krachtig en uniek. De kenmerkende stijl is uitgesproken, maar tegelijk ook elegant en stijlvol. Net als de kledinglijn zijn ook de lifestyle producten voorzien van de leukste prints en fantasierijke details. Op bovenstaande afbeeldingen kun je het servies zien wat sinds deze week ook bij ons in de winkel te bewonderen is. Hoe leuk zijn de borden, kommen en theepotten met dierenprint? Niet alleen voor jezelf, maar geweldig om cadeau te doen. En wist je dat het oor van de mokken verkeerd om zit? Een grappig detail. Elk vrouwenhart gaat hier toch sneller van kloppen?!

'Life's a true adventure. Don't hide. Dare to be bold. Dare to be feminine. Take the lead... but with fun, fashion and flair.'

Real musthaves

Naast servies is er nog veel meer leuks. Wat dacht je van de kekke tafellopers, grote kussens of handige notitieboekjes? Allemaal helemaal in Fabienne Chapot-style. En mocht je nou niet in de buurt wonen van Heerenveen, dan shop je alles van dit vrolijke merk ook gewoon online. Tip! Het servies is ook prachtig te gebruiken bij een kerstdiner of chique etentje. Welk printje is jouw favoriet? Laat het ons weten!