Makkelijk, netjes en stijlvol je spullen opbergen!

Geplaatst in Trends Tips door Renske

Je spullen opbergen is een must in elk huishouden. Je hebt spullen die gezien mogen worden, en vast ook spullen die je liever voor altijd achter slot en grendel zet. Tegenwoordig vinden we het niet alleen belangrijk dat al onze prullaria netjes opgeruimd zijn. Onze kasten, manden, doosjes en kisten moeten er ook nog eens super hip uit zien én bij de rest van het interieur passen. Dat kan nog best lastig zijn! Wij laten je een aantal leuke opbergmogelijkheden en sfeerbeelden zien, waardoor je spontaan zin krijgt in een grote voorjaarsschoonmaak ;) Kijk mee!

Traditionele manden

Manden kun je werkelijk overal voor gebruiken. Voor al je tijdschriften in de woonkamer, als prullenbak onder het bureau of voor de wc rollen op het toilet. We vervangen steeds meer traditionele opbergmogelijkheden voor een paar vrolijke manden. Het staat speels, fris en het matcht meestal net even wat leuker bij de rest van je interieur. Vervang bijvoorbeeld je kunststof wasmand voor een leuke kurken variant, of plaats je grote kamerplant in één van de andere exemplaren hieronder. De mogelijkheden zijn eindeloos!

kinderkamer met opgeruimd speelgoed

Opbergen al dat speelgoed!

Het speelgoed van de kinderen is waarschijnlijk voor ouders een veel voorkomend probleem. Je wilt graag de rust bewaren in de woon- of kinderkamer, maar waar moet al dat kleurrijke speelgoed naar toe? Kijk eens naar de mooie opbergkisten van WOOOD of Storebror. Hier kun je makkelijk en snel veel speelgoed in opbergen. De kisten staan daarnaast ook nog eens super hip in je interieur! Ook de opbergzakken hieronder zijn ideaal voor in de kinderkamer. Ze zijn licht van gewicht, zien er leuk uit en er passen héél veel knuffels in!

huiskamer met kasten

Kasten!

Ook aan de grotere ruimtes en spullen hebben we gedacht. Boeken, spelletjes, kleding en schoenen moeten natuurlijk ook opgeborgen worden. Kasten zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Scandinavische, stoere en vintage modellen zijn op dit moment helemaal een trend. Heb je thuis nog een verouderd grenen kastje staan? Geef hem een nieuw fris kleurtje en hij kan zo weer een aantal jaren mee!

Hopelijk heb je wat inspiratie op kunnen doen. Wil je toch echt iets nieuws, dan hebben wij een groot assortiment met heel veel verschillende kasten en opbergers. Veel plezier met opruimen