Maak je huis helemaal klaar voor de lente!

Geplaatst in Trends Tips door Renske

De lente komt er weer aan! Wij vinden het voorjaar een heerlijk seizoen. De zon schijnt vaker, de dagen worden langer en we kunnen weer lekker naar buiten. Het voorjaar halen we natuurlijk ook graag in huis! Deze blogpost staat helemaal in het teken van de lente. Hier delen we de leukste tips, trends, materialen en kleuren met je. Met een paar kleine aanpassingen maak jij jouw huis snel klaar voor het nieuwe seizoen, dus lees mee en laat je inspireren!

De vrolijkste lente kleuren

Je kon in een vorige blogpost al lezen dat groen dé trendkleur van 2017 is, maar ook de kleuren geel, roze en blauw zie je in veel verschillende tinten voorbij komen. Hoe leuk is het om voor de lente één wand in je woning te voorzien van een vrolijk en opvallend kleurtje? Je hebt gelijk een echte eyecatcher in huis zonder dat je daar veel nieuwe items voor moet aanschaffen. Vind je het aanbrengen van een nieuwe kleur op de muur toch iets te gewaagd, dan kun je dit natuurlijk ook toepassen op de accessoires of kleinere meubels in je huis. Schilder dat oude nachtkastje over, vervang je dekbedovertrek of voeg wat nieuwe kussens toe op je bank!

Planten en bloemen

Misschien een hele voor de hand liggende keuze, maar planten en bloemen kunnen tijdens de lente echt niet ontbreken in huis! Tulpen, narcissen en hyacinten zie je heel veel in de lente. Het staat fris, fleurt je ruimte op en ruikt ook nog eens heel lekker! Kijk ook eens verder dan de vrolijke voorjaarsboeketten; ook een aloë vera of monstera plant staat super vrolijk in jouw woonkamer. En erg handig, deze planten hebben niet zoveel water nodig! ;)

Producten en materialen

Natuurlijk zijn er ook specifieke producten en materialen die echt bij de lente passen. Hang bijvoorbeeld een spiegel op om meer licht van buiten naar binnen te halen, maak gebruik van jute en velvet materialen (helemaal hip dit voorjaar) en kies voor vrolijke printjes in woon- en muurdecoratie die het geheel helemaal af maken!

Heb jij door deze blogpost ook zoveel zin gekregen om de lente in huis te halen? Wij in ieder geval wel! Speciaal voor dit leuke seizoen hebben wij een pagina aangemaakt op de website met al onze favoriete producten voor het voorjaar. Neem zeker even een kijkje!