Lambrisering verven: do it yourself!

Geplaatst in Trends Tips door Renske

Lambrisering is weer helemaal terug van weggeweest! Denk je gelijk aan die typische houten schrootjes op de muur? Nee hoor, het is veel eenvoudiger! Het enige wat je nodig hebt is schilderstape, een verfroller en een prachtig uitgekozen kleurtje. Er zijn ontzettend veel verschillende manieren om lambrisering in de vorm van verf op je muur aan te brengen, dus kijk mee! 

hk living hanglamp wit, be pure home kussen blauw dot, hk living kussen geruit zwart wit

Lambrisering geeft gelijk veel sfeer en is net even iets spannender dan een volledig geverfde muur. Bepaal de hoogte van de lambrisering, tape het goed af (of juist niet!) en je kunt gaan beginnen. Houd bij het kiezen van de hoogte wel rekening met kasten, schilderijen en andere dingen die tegen de muur aan staan. Probeer hier een mooi evenwicht in te vinden. Het meeschilderen van meubels in dezelfde kleur als je lambrisering is ook ontzettend gaaf!

hk living hanglamp lampion katoen

Wil je helemaal out of the box gaan? Kies voor een vorm of hoek! Niet echte lambrisering, maar wel hetzelfde idee ;) Met een cirkel, streep of hoek op de muur doorbreek je de ruimte en ontstaat er door de kleur gelijk sfeer. Kijk eens naar onderstaande afbeeldingen voor inspiratie, we hebben de leukste foto's voor je uitgekozen. Durf jij het aan?

by boo salontafel bruin

Laat ons weten wat jij van (geverfde) lambrisering vindt! En wat voor kleur zou jij hebben uitgekozen? Deel vooral jouw foto's met ons, we zijn ontzettend benieuwd!