Interieuradvies: geef jouw interieur een update!

Geplaatst in Nieuws door Annick Hilarius

Heb je een nieuwe woning, ben je gaan samenwonen of ben je gewoon toe aan een nieuw interieur? Vind je het lastig om de juiste sfeer te creëren in je woonkamer, slaapkamer of andere ruimte? Wij denken graag met je mee! Ilse is interieurstylist en helpt je om van jouw huis een thuis te maken! 

Tijd voor iets nieuws!

Als je jarenlang hetzelfde interieur hebt, dan kun je er op een gegeven moment op uitgekeken raken. Die veilige kleur op de wand die niet meer bij de rest past, of die eetkamerstoelen die echt wel aan vervanging toe zijn. Hoog tijd voor iets nieuws! Maar waar begin je dan eigenlijk? Hoe bepaal je wat je wilt en wat je mooi vind? Wooninspiratie kun je tegenwoordig op veel verschillende kanalen vinden, maar hoe pas je die leuke ideeën dan toe in je eigen interieur? Het zijn vast herkenbare vragen! Wij helpen je graag om de antwoorden op deze vragen te vertalen naar een mooi ontwerp.

Het proces

Hoe gaan we precies te werk? Je kunt het al een beetje zien aan de afbeeldingen in deze blog. Eerst plannen we een afspraak met je in om jouw wensen te bespreken. Dit kan bij ons in de winkel of bij jou thuis! Na een gesprek over je wensen, maakt Ilse een 3D-ontwerp voor je. Het gemaakte 3D-ontwerp wordt door Ilse toegelicht tijdens een gesprek in de winkel. Hierin worden kleur, indeling en meubelkeuze doorgenomen. En dan? Dan is het tijd om het ontwerp te vertalen naar een interieur waar jij je helemaal in thuis voelt!

Van Pinterestbord naar je eigen woning: Ilse helpt je hier graag bij! Samen nemen jullie je wensen door en bekijk je wat je mooi vindt. Lijkt dit je wat of wil je meteen een afspraak maken? Klik dan hier!