How to style: Wandplanken

Geplaatst in Tips door Renske

Deze week gaan we het hebben over wandplanken! Soms zijn de kleinste veranderingen in huis de beste oplossingen om je interieur een persoonlijke en gezellige boost te geven. Met een simpele wandplank doorbreek je een kale muur of leeg hoekje. Was dat nou net wat je ruimte nodig had? Dan kunnen we beginnen met inrichten! Met een paar simpele accessoires kun je al snel een mooi sfeertje op je wandplank creëren. Wij hebben de leukste inspiratiebeelden voor je op een rij gezet. Pak een kopje thee en kijk met ons mee!

Boeken en tijdschriften

Vaak worden wandplanken gebruikt om kleinere dingen in huis een plekje te geven of op te bergen. Door het functionele te combineren met decoratieve pronkstukken ontstaat er al snel een ontzettend mooi geheel. Combineer bijvoorbeeld je verzameling boeken met de mooiste souvenirs van vakantie. Leg je boeken horizontaal neer, op die manier kan je er ook nog iets bovenop zetten!

In de keuken

In de keuken mag je los gaan! Gebruik je wandplanken in deze ruimte voor al je opbergblikken, kruiden, servies, flessen, voorraadpotten... Ga zo maar door. Hoe meer er hier op je wandplank staat, hoe beter. Vergeet ook zeker niet een paar leuke planten een plekje te geven, in de keuken staat dit super fris en gezellig!

Eenheid en rust

Is eenheid en rust meer jouw smaak? Kijk dan eens naar deze prachtige plaatjes. Een wandplank in dezelfde kleur als je muur is een super leuk idee als je wilt dat het geheel mooi in de wand overloopt. Zo springen de items op de plank er nog meer uit, zonder dat het veel te druk lijkt. Een hele wandplank vullen met mooie lijsten is ook een leuk idee! Wissel de lijsten per seizoen met de mooiste sfeerfoto's en plaatjes. Dat gaat nooit vervelen!

Wij hopen dat je weer lekker veel inspiratie op hebt kunnen doen ;) Bij ons kun je de leukste wanddecoratie vinden. Neem zeker eens een kijkje op onze website als je nog op zoek bent naar iets mooi voor aan jouw muur!