Groen: de interieurtrend van 2017!

Geplaatst in Trends door Renske

Of het nu een grote muur in de slaapkamer is, een mooie fauteuil in de woonkamer of de leuke plantjes in de keuken; groen is helemaal hot! Deze winter zagen we al veel verschillende groene items voorbij komen, maar voor komend voorjaar zet deze trend alleen maar door. Van lichte pasteltinten tot diepe, donkere kleuren; alles is mogelijk! Wij hebben voor jou de leukste groene producten verzameld die je huis een nieuwe frisse look geven voor de lente. Kijk je mee?

Lichte kleuren en pasteltinten zijn altijd goed. Vind je de basis van je interieur eigenlijk een beetje saai? Vrolijk je ruimte op met een paar nieuwe meubels en accessoires. Met een paar kleine aanpassingen kun je al een wereld van verschil maken. Hierboven hebben we bank Bean van WOOOD gecombineerd met verschillende groene producten. Door alles uit te zoeken in dezelfde kleurtinten, blijft het een rustig geheel. Je huis is binnen no-time helemaal lente-proof!

Houd je meer van warme natuurtinten? Hierboven hebben we een aantal producten geselecteerd die volgens ons altijd kunnen. Bank Rebel van Be Pure Home heeft een ontzettend leuk printje, maar daardoor misschien wel iets lastiger te combineren. Gebruik kussens in dezelfde kleuren en kies een neutraal vloerkleed. Door deze warme tinten te combineren met witte accessoires, blijft het geheel lekker fris.

Last but not least! Stoere, industriële producten zijn nog leuker in het groen. Door een donkere muur toe te voegen in je woonkamer, knallen je meubels er helemaal uit. Waar het bij de andere thema’s ging om de kleinere meubels en accessoires, draait het hier echt om de basis. De legergroene Rodeo bank van Be Pure Home is een echte eyecatcher!Hopelijk heb je wat inspiratie op kunnen doen tussen al deze leuke groene producten. Houd onze website in de gaten voor meer leuke tips en trends. Veel succes met stylen!