Een sfeervolle leefruimte!

Geplaatst in Tips door Marjelle

Je bent continue bezig met het ‘eigen’ maken van je leefruimte. Zo heb je een fijne vloer uitgezocht, passen de kleuren op de muren bij je en ook de raambekleding is naar wens. Je meubels staan al op de goede plek, maar toch ontbreekt er iets. Gezelligheid en warmte: een ‘thuisgevoel’. Als je het lastig vindt om dit gevoel in je woonkamer te brengen ben je hierin zeker niet de enige. Hier volgen daarom een paar tips om je woonruimte gezelliger te maken.

Tip 1: zachte kussens

Een paar kussens in je bank of op je favoriete stoel kan echt een verschil maken! Kijk maar eens hoe deze zwarte rodeo-bank van Be Pure Home er veel uitnodigender uitziet met kussens. Door leuke kussens uit te zoeken geef je een persoonlijk tintje aan je huis!


Tip 2: muurdecoratie

Dit is misschien niet het eerste dat bij je opkomt bij een gezellige sfeer, maar zeker erg belangrijk. Een kale muur vindt niemand toch gezellig? En let op: gezellig hoeft niet gelijk ‘tuttig’ en ‘lief’ te zijn. Het gaat puur om het aankleden van je ruimte. Als ‘stoer’ meer bij je past ga je bijvoorbeeld voor een gouden variant.


Tip 3: vloerkleden en woonplaids

Met een mooi vloerkleed kan je ruimtes meer bij elkaar betrekken. Als de kleur van je vloerkleed in een paar kussens terugkomt wordt je kamer ook weer mooi een geheel. Vergeet ook een lekker plaid op je bank niet om lekker in weg te kunnen kruipen tijdens het netflixen!

Heerlijke woonplaids voor op de bank  

Tip 4: groeperen

Een opgeruimde ruimte brengt rust met zich mee en dit zorgt weer voor een warm en fijn gevoel. Zet je kaarsen of andere woonaccessoires eens gegroepeerd op een mooi dienblad van Be Pure Home! Houd onze blog in de gaten voor meer leuke tips en trends. Veel succes met stylen!