Eetkamerstoelen met elkaar combineren

Geplaatst in Trends Tips door Renske

Je ziet het overal voorbij komen; verschillende eetkamerstoelen als geheel aan de keukentafel. Stoere, moderne en klassieke modellen kun je leuk met elkaar combineren. Het staat speels, gezellig en het is ook nog eens handig als je geen keuze kunt maken ;) Hoe zorg je er voor dat het niet te druk wordt, en dat het bij de rest van je interieur past? Wij hebben een aantal mooie sfeerbeelden verzameld om je inspiratie en tips te geven!

Combineer oud met nieuw

Wat we veel zien in het combineren van eetkamerstoelen is dat er gebruik wordt gemaakt van vintage of opgeknapte items. Door oud en nieuw te combineren creëer je gelijk een gezellige sfeer. Houdt de rest van de ruimte rustig, vooral in een lichte omgeving knallen je hippe stoelen er helemaal uit! Heb je nou geen zin of tijd om verschillende kringloopwinkels af te gaan voor de perfecte vintage stoel? Wij hebben hieronder een aantal stoelen geselecteerd die én vintage, én makkelijk verkrijgbaar zijn.

Warm en stoer

Mocht je nou meer van een industriële of strakke look houden, kijk dan eens naar deze items! Door het leer, de donkere kleuren en robuuste zittingen passen je stoelen goed bij elkaar. Cognac kleurige meubels zijn ook helemaal van nu! Het geeft een warme, stoere uitstraling. Laat de kleuren van je stoelen regelmatig terug komen in de rest van je interieur, hierdoor creëer je een mooi geheel. Op onderstaande afbeelding is de cognac kleur doorgevoerd naar de accessoires op tafel, en hoe mooi staat dat?

Vier de Lente!

Omdat de lente weer voor de deur staat, hebben we ook een aantal leuke stoelen geselecteerd voor je tuin of terras. Het is super leuk om deze trend door te voeren naar buiten. De gevlochten zittingen geven een speelse, exotische look. Waarin we bij het vorige sfeerbeeld echt keken naar kleuren, letten we hier meer op het materiaal. Door stoelen uit te kiezen van hetzelfde materiaal, ontstaat er ondanks de verschillende modellen toch een eenheid. Ook kan het gevlochten kunststof prima een bui overleven, ook niet onbelangrijk ;)

Wij vinden het combineren van stoelen aan tafel helemaal leuk! Mocht je er nog niet helemaal over uit zijn welke stijl het beste bij jou past, kijk dan vooral even op onze website. Wij bieden ontzettend veel stoelen aan die eindeloos met elkaar te combineren zijn!