Nieuwe trend! Een velvet interieur

Geplaatst in Trends door Renske

We kunnen er niet meer omheen, velvet is helemaal terug van weggeweest! Zowel in de mode als interieurwereld zie je steeds vaker velvet materialen voorbij komen. Toch veel te klassiek dat velvet? Nee hoor, in de deze blogpost laten we zien op wat voor verschillende manieren je velvet terug kan laten komen in je interieur. Of je nou voor een hele bank gaat of alleen een paar kussentjes, velvet kan overal. Pak een kopje thee en kijk mee!

Vrouwelijk en stijlvol

Watch out men! Door de rode en roze kleuren krijgen je velvet meubels en accessoires nét een beetje extra glamour. Hier moet je natuurlijk van houden, maar wanneer je je roze eyecatcher combineert met stoere accessoires en details ontstaat er een super mooi geheel. Gebruik veel planten, groene kleuren en goudkleurige materialen en je springt er helemaal uit met je interieur. Durf je het nog niet helemaal aan en wil je eerst een iets kleiners proberen? Kijk dan eens naar de leuke kussens van Be Pure Home, die hebben een prachtig velvet stofje en de mooiste roze en rode kleuren. Die staan op elke bank fantastisch!

Stoer en avontuurlijk

Groen is nog steeds een super populaire kleur. Ben je helemaal verliefd op de roze kleurtjes maar vind je vriend dat net iets te overdreven, leg hem dan deze alternatieven voor ;) Groen en blauw zijn altijd goed! Probeer het luxe gevoel van velvet goed in evenwicht te houden. Eeuwen geleden was velvet een zeldzaam en duur product, het straalde echt macht en welvaart uit. Dat is waar je nu nog steeds wel aan moet denken wanneer je velvet meubels tegen komt. Combineer daarom ook de blauwe en groene kleurtjes weer met veel planten en metalen accessoires om het geheel lekker stoer te maken. Tegenwoordig is velvet veel makkelijker te produceren en kun je in elke prijsklasse dit leuke stofje shoppen. Score!

Heb je wat inspiratie kunnen halen uit deze mooie sfeerbeelden? Wij zijn helemaal fan van de velvet trend. Welke kleurencollage zou het beste bij jouw interieur passen? Laat het ons weten, we zijn super benieuwd!