Een fris Scandinavisch voorjaarshuis!

Geplaatst in Trends door Marjelle

De Scandinavische woontrend zagen we al in 2015 opkomen, maar zet zeker door dit voorjaar! In een interieur met Scandinavische invloeden zie je veel wit en lichte houtkleuren. De sfeer van een Scandinavisch interieur is minimalistisch en authentiek, maar toch warm door het gebruik van natuurlijke kleurtinten. In deze blog wordt de 'Jazz'-meubelserie van Swedisch Home Maffia uitgelicht. It's all in the name!

1
2
Jazz tv meubel wit

Kenmerkend aan deze stijl zijn ook afgeronde hoeken. Hierdoor krijgt een kast als deze een zachtere uitstraling.

1
2
jazz stern woody
1
vitrinekast-jazz

Denk je dat veel wit in je huis saai is? Met een lekker knallende kleuraccent en in combinatie met typisch Scandinavische houten pootjes onder je tv-kast of dressoir zorgt wit juist voor eenheid en rust in je huis. Vergeet ook niet om groen toe te voegen aan je interieur, zo ga je fris het voorjaar in!

1
dressoir mintgroen groot

Dus: wil je zelf deze sfeer in je woonruimte optimaal bereiken? Kies voor lichte muren, houten accenten, maximaal 1 knallende kleur woonaccessoires, grijstinten en groen! Zet bijvoorbeeld eens een kamerplant in je woonkamer met een paar leuke wit/houten krukjes om een sfeerhoek te maken in deze stijl. Ook een gebreide poef zou geweldig staan in een licht interieur. Veel succes!

1
2
3
4
5
6
Sfeer Scandinavisch