Dit zijn onze lente favorieten!

Geplaatst in Trends door Renske

We kunnen er nu niet meer omheen, de lente is in aantocht! De tijd ging afgelopen week al een uur vooruit, het blijft langer licht buiten en we hoeven geen dikke winterjas meer aan. Ook merken we in de winkel dat iedereen weer op zoek gaat naar leuke buitenstoelen, vrolijke plantjes en frisse kussens voor in huis. Tijd om onze lente favorieten op een rijtje te zetten, want er zijn weer genoeg nieuwe items die we je graag willen laten zien. Kijk je mee?

Buitenleven

De nieuwe collectie van HK Living kon je hier al bekijken, maar omdat de sfeerbeelden van deze collectie zoveel voorjaar uitstralen, konden we er niet omheen deze plaatjes niet te gebruiken. HK Living maakt gebruik van romantische kleuren, klassieke vormen en vrolijke bloemenprints. Je krijgt gelijk zin om een tuinfeestje te organiseren als je deze foto's ziet! Ook de standaard collectie van HK Living houdt rekening met het buitenleven. De bekende rotan hangstoel is er ook in een buiten variant, zodat je ook in de tuin kunt genieten van deze prachtige eyecatcher.

Spring Essentials

Om in het teken van tuinstoelen te blijven, WOOOD heeft er genoeg! Een onmisbaar item dit seizoen. Er zijn een aantal oude modellen vervangen voor nieuwe, maar ze blijven super gaaf. Heb je alleen een klein balkon, maar wil je wel een zitje creëren wanneer het mooi weer is? Deze fauteuiltjes zijn geschikt voor zowel binnen als buiten, dus wanneer het weer eventjes wat minder is staat hij ook erg leuk in de woonkamer ;) Ook bij By-Boo komen we de leukste lenteplaatjes tegen. Groen in huis halen was vorig jaar al een grote trend, maar dit jaar zien we het eigenlijk alleen nog maar meer. Een plant in huis staat fris, vrolijk en gezellig. Een echte spring essential!

Nog niet uitgekeken? Speciaal voor de lente hebben we een aparte categorie op de website aangemaakt met meer lente favorieten! Ook kun je deze blog lezen van afgelopen lente, met nog genoeg bruikbare tips en inspiratie. Bekijk hier de pagina met lente favorieten!