Benieuwd naar dé trendkleur van dit najaar? Kijk snel verder...

Geplaatst in Trends door Renske

Veel verschillende merken en leveranciers hebben goed ingespeeld op dé trendkleur van het jaar. De warme en volwassen roze tinten zien we ontzettend veel terugkomen deze herfst en winter. Wij hebben voor jou een aantal mooie sfeerbeelden en producten op een rijtje gezet die perfect aansluiten op deze leuke trendkleur. Nog op zoek naar een nieuw stijltje in huis voor het najaar? Kijk met ons mee!Verschillende tinten

Roze en rode kleuren kunnen natuurlijk wel een beetje afschrikken. Maar je kunt er alle kanten mee op! Wil je zoals op bovenstaande afbeelding meer de donkere kant op, of kies je liever voor onderstaande aardetinten? Ook de combinatie van deze kleuren kunnen hele mooie plaatjes opleveren. Wees niet bang om te proberen ;)

Stijlvol maar toch stoer

Door de roze en rode kleuren te combineren met stoere meubels, grote planten en robuuste vormen krijg je allesbehalve een vrouwelijk totaalplaatje. Een gietvloer, bakstenen muur (spot de mooie wand op onderstaande afbeelding!) en producten met bamboe of beton laten het geheel een stuk stoerder lijken. Ook planten en groene accessoires voegen zich heel leuk samen met de terracotta- en bordeaux tinten. Een fris, rustig, maar vrolijk totaalplaatje!

Wat vind jij van de terracotta gekleurde muren, bordeaux rode accessoires en kussens met stijlvolle patronen? Wij zijn fan van deze nieuwe trend en krijgen spontaan zin in de koudere dagen. Laat de herfst en winter maar komen!