De nieuwe collectie van HK Living

Geplaatst in Nieuws door Renske

Yes, het is weer zo ver! De nieuwe collectie van HK Living staat online. Wij deden vorige week een dansje op kantoor toen we de eerste nieuwe foto's van alle prachtige meubels en accessoires voorbij zagen komen. In deze blogpost nemen we je mee door het nieuwe magazine en kijken we naar de leukste trends en ontwikkelingen binnen dit mooie woonmerk!

Warme kleuren

Wat we komend seizoen ontzettend veel terug gaan zien, zijn warme kleuren. Goud, geel, groen, oranje... Aardse tinten die ons echt alweer doen denken aan de herfst. Daar willen we nog even niet bij stil staan, maar deze prachtige woonitems worden er daardoor niet minder om! Onze topper tussen onderstaande afbeeldingen is toch wel de okerkleurige sofa, die straks in meerdere kleuren en formaten leverbaar is. We kunnen niet wachten tot hij bij ons in de showroom staat te schitteren. We love it!

HK Living
HK Living

Modern museum

Wat ons naast het bijzondere kleurgebruik ook erg opvalt, zijn de prachtige prints en producten geïnspireerd op dieren en de natuur. Posters met fossielen, kwallen in glas, kussens met planten en leren knuffelapen... Alsof we even terug gaan in de tijd. Ook de stoelen en (hang)lampen van rotan zien we weer veel terug komend najaar. Deze leuke producten zaten natuurlijk al in het assortiment afgelopen seizoen, maar dit keer zien we ze terug in nieuwe kleuren, patronen en uitvoeringen.

HK Living
HK Living

Wij zijn heel benieuwd wat jij van de nieuwe collectie van HK Living vindt! We zijn nu alle dagen druk bezig om de nieuwste producten online te zetten, zie je iets voorbij komen wat (nog) niet bij ons op de website staat? Schroom niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag aan je favoriete items ;)