10x de leukste Sinterklaas cadeautjes vanuit onze nieuwe winkel!

Geplaatst in Tips door Renske

Vandaag is het 1 december en dat betekent dat onze nieuwe winkel in het centrum van Heerenveen alweer 1 maand geopend is. Wat gaat de tijd snel! We zijn inmiddels aangekomen bij dé feestmaand van het jaar en daar horen natuurlijk ook cadeautjes bij. Omdat het over een aantal dagen alweer pakjesavond is, leek het ons leuk om met jou de 10 leukste cadeautjes vanuit onze winkel te delen. En woon je nou niet in de buurt van Heerenveen, dan kun jij deze leuke items ook gewoon online scoren. Kijk met ons mee!Voor ieder wat wils

Met onderstaande cadeautjes kun je bijna iedereen blij maken. De geurkaarsen uit de nieuwe collectie van HK Living zijn een grote tip als jij het lekker gezellig wil maken in huis tijdens de feestdagen. Ook de prachtige wandkaart van ditzelfde merk in kerstsfeer is een betaalbaar en leuk cadeau! Ben je op zoek naar een wat luxere verrassing voor een echte interieur-liefhebber, kijk dan eens naar de kussens van ons nieuwe merk VOLT. VOLT gebruikt de leukste kleuren, patronen en materialen die deze kussens echt uniek maken. Met een leuke tafellamp of hangpot sla je de plank ook nooit mis! Deze items zijn allemaal verkrijgbaar bij ons in de winkel.

Een unieke verrassing

Kijk bij het uitzoeken van een gepast Sinterklaas cadeau naar wat de interesses of hobby's van degene op je lootje zijn. Let ook goed op of ze het echt gaan gebruiken! Met de keramieken theepot van HK Living kun je bijvoorbeeld snel en gemakkelijk een leuk pakketje creëren dat voor iedereen geschikt is. Voeg wat verschillende soorten thee toe, pak dit samen in met de theepot en je bent ready to go. Decoratieve cadeaus zijn natuurlijk ook altijd goed, de Ben klok van By-Boo en de metalen veren van Be Pure Home zijn echte favorieten bij ons! Op zoek naar een cadeau voor een plantenliefhebber? Een Essential Bag is super leuk om te geven! Deze zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar, dus voor elke smaak en budget is er wat wils.


Zo, we hopen dat je wat inspiratie op hebt kunnen doen voor jouw pakjesavond! Ben je benieuwd naar alle prijzen, klik dan op de linkjes bij de afbeeldingen. Zo wordt je gelijk doorgestuurd naar onze website en kun je alle specificaties bekijken. Natuurlijk staan wij de komende dagen ook in de winkel voor jou klaar om je te helpen bij het vinden van het juiste cadeau. En als Sinterklaas volgende week weer onderweg is naar Spanje, kun je ook altijd bij ons terecht voor alle kerstverrassingen. Welke feestdag is jouw favoriet? Laat het ons weten!