De kleur goud toepassen in je interieur!

Geplaatst in Trends door Renske

Gold is back! Afgelopen jaar zagen we veel koperkleurige details en accessoires voorbij komen, maar de kleur goud neemt het dit jaar helemaal over. Vooral kleine goudkleurige details toepassen in jouw woonkamer, slaapkamer of kantoor is helemaal hip. Goud zie je veel terug komen in lampen, kussens, schalen en als omlijsting van spiegels en foto's. Ook zien we steeds vaker kleine meubels en wanden voorbij komen met deze opvallende, chique kleur! Wij hebben het hele internet afgespeurd naar de mooiste foto's en sfeerbeelden, want hoe combineer je deze kleur nou het beste met de spullen die je al in huis hebt?

Moderne details

Het zit hem in de kleine dingen! Fris je woonkamer op met kleine goudkleurige accessoires; in elke woonstijl is de kleur goud goed toe te passen. Het geeft een ontzettend leuk contrast in zowel een moderne, klassieke of stoere inrichting. Op bovenstaande foto's is te zien dat de gouden kleur super mooi staat in een modern en licht interieur. Voeg een mooie schaal, een paar waxinelichtjes of een opvallend kussen toe in de kleur goud en je creëert binnen no-time een hele nieuwe sfeer in huis.

Stoere details

De kleur goud hoeft echt niet alleen een vrouwelijke of luxe uitstraling te geven. Ook in combinatie met donkere kleuren en industriële producten doet deze kleur het super goed. Wij zijn helemaal fan van de gouden lampjes in combinatie met een donkergroene muur! Doordat je de chique gouden kleur combineert met een industriële basis ontstaat er een super leuk contrast.

Een groter oppervlak

Je moet het durven, maar het is super gaaf om een meubel of muur een gouden kleurtje te geven! Vooral wanneer je dit combineert in een stoere, industriële inrichting. Ga zelf aan de slag! Verf een oud wandrek, nachtkastje of bijzettafeltje en je hebt gelijk een uniek en zelfgemaakt item in je woning staan. Mocht je een meubel nou iets teveel van het goede vinden, dan kun je dit ook altijd toepassen op de kleinere items en accessoires. Of kijk even tussen de producten op onze website, wij hebben super veel goudkleurige items online staan! ;)