5 musthavens voor in de hal

Geplaatst in Trends Tips door Renske

Een mooie woonkamer, nette keuken of stylish slaapkamer... Het zijn meestal de grote ruimtes waar je het meest mee bezig bent bij het inrichten van je woning. Logisch, je bent hier ook het grootste gedeelte van je tijd, maar de kleinere plekken in huis kunnen soms echt wel een beetje meer aandacht gebruiken. Een van deze ruimtes is de hal! De hal geeft een eerste indruk van de rest van je interieur en is daarom o zo belangrijk. Vaak wordt de hal vergeten of niet zorgvuldig gedaan, omdat het voornamelijk gebruikt wordt als plek om spullen op te bergen. In deze blog showen we je 5 musthaves voor in de hal, die deze ruimte gelijk een stukje leuker maken :) Kijk je mee?

1. Kapstok Giro

Wij zijn fan van kapstok Giro! Deze multifunctionele staande kapstok is een eyecatcher in iedere hal. Doordat hij niet zo diep is, maar wel hoog, is hij ook geschikt voor de wat kleinere ruimtes. Schoenen, jassen, sjaals en tassen... Alles kun je hier op kwijt. En niet te vergeten, hij is ontzettend stijlvol ;)

2. Kapstok Bird

Weinig ruimte, maar wil je toch mogelijkheden om spullen op te hangen? Kapstokhaak Bird van WOOOD is zo leuk! Hang er meerdere op in een groepje en je hebt eigenlijk je eigen kapstok gecreëerd. Niet alleen leuk voor in de hal; ook een tip voor op de kinderkamer!

3. Halbankje

Een bankje in de hal is altijd goed! Deze gave halbank van HK Living, gemaakt van mangohout, is niet alleen erg mooi, maar ook handig om op te kunnen zitten wanneer je je schoenen aantrekt.

4. Spiegel Olivia

Zoveel haast, maar nog wel even snel willen checken hoe je eruit ziet? Een spiegel in de hal is een echte must! Spiegel Olivia is gemaakt van metaal en heeft aan de achterkant twee plankjes om spulletjes kwijt te kunnen. Haarborstel, sleutels, lippenbalsem... Al je kleine prullaria verberg je makkelijk achter deze stijlvolle spiegel.

5. Wandplank Show Off

Last but not least... Persoonlijke touch! Niet alleen functionele items zijn belangrijk in de hal. Het zijn de (persoonlijke) accessoires die de ruimte gezellig maken. Wandplanken zijn ideaal, je kunt regelmatig afwisselen met wat je er op zet. Een paar mooie ingelijste foto's, souveniertjes van vakantie, een leuke plant... Een greep uit de vele mogelijkheden!

Wat vind jij van deze 5 musthaves voor in de hal? Misschien zijn er wel items die volgens jou echt nog ontbreken in dit rijtje! Let us know, we zijn heel benieuwd :)