10 redenen waarom jij een lederen Rodeo meubel in huis moet halen!

Geplaatst in Trends Nieuws door Renske

Heb jij al kennis gemaakt met de Rodeo serie van Be Pure Home? De banken, eetkamerstoelen, fauteuils en poefs uit deze lederen serie zijn echte eyecatchers in huis en staan prachtig in ieder interieur. Oktober en november zijn dé woonmaanden bij Nasmaak en daarom zetten we deze mooie meubels voor jou in het zonnetje! Vandaag geven we je 10 redenen waarom jij nou zo'n leuke poef, set eetkamerstoelen of toch die prachtige 3 zitter in huis moet halen. Want die zijn er genoeg ;)

Be Pure Home Lederen Rodeo Serie

1. De kleurkeuze

Elk product uit de Rodeo serie is verkrijgbaar in drie verschillende stoere kleuren. Ga jij voor cognac, legergroen of toch voor zwart? Voor ieder interieur is er wel een bijpassende kleur te vinden.

2. Het zitcomfort.

Heel belangrijk natuurlijk, want wie wil nou zitten op een bank die niet lekker zit? Door de goedgevulde kussens en brede zitting kun je op vrijdagavond heerlijk onderuit zakken in je fauteuil of uren tafelen met de bijpassende eetkamerstoelen.

3. Je kan eindeloos combineren!

Een legergroene poef bij jouw cognac kleurige bank? Leuk! De hele collectie valt eindeloos met elkaar te combineren.

4. Je hebt een goede basis.

Een Rodeo bank, fauteuil, eetkamerstoel of poef is een ontzettend mooie basis voor een prachtig interieur. In wat voor huis je ook woont, een Rodeo'tje kan overal.

5. De verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Voor niet al te veel geld heb je een goed meubel die zijn waarde zeker zal behouden. En Rodeo producten gaan jaren mee!.

Be Pure Home Lederen Rodeo Serie

6. Ideaal met kinderen!

Rodeo producten kunnen tegen een stootje. Ook vlekken en viezigheid zijn makkelijk te verwijderen met een vochtige doek of neutrale zeep. Mocht je je nieuwe bank of fauteuil toch graag wat extra bescherming willen geven, dan bieden wij de gebruiksvriendelijke producten van Oranje Furniture Care aan! Klik hier om deze producten te bekijken.

7. Hetzelfde geldt voor huisdieren!

Vanwege het leer zijn haren en viezigheid makkelijk te verwijderen. Door de losse kussens kun je tijdens het stofzuigen ook makkelijk in elk hoekje komen.

8. Over leer en onderhoud gesproken...

Wist je dat Rodeo meubels allemaal zijn gemaakt van recycled leer? Overgebleven stukken huid worden vermalen tot deze nieuwe stof. Om de producten makkelijk te kunnen onderhouden wordt bij elk meubel een polyester afdeklaag toegepast. Dit zie je niet, maar beschermt het leer tegen krassen en oneffenheden!

9. Je werkt mee aan duurzaamheid!

Omdat Rodeo producten van gerecycled leer worden gemaakt worden minder materialen weggegooid of verspild. Elk deel van de huid wordt gebruikt; je kunt dus met een gerust hart plaatsnemen op jouw eco-vriendelijke eetkamerstoel of bank!

10. En als laatste, met een Rodeo meubelstuk steel jij altijd de show.

Je haalt een echte eyecatcher in huis, en wie wil dat nou niet? Pas op, want je kunt heel regelmatig complimentjes of vragen gaan verwachten ;)

Ben jij al enthousiast? Van 19 oktober tot en met 19 november geven wij je op de gehele lederen Rodeo collectie van Be Pure Home 20% korting. Sla je slag deze maand!