Bezorging en levertijd

Vragen over een bezorging en/of levertijd? Op deze pagina het antwoord. Heb je ondanks alles toch nog vragen, neem dan contact op met onze klantenservice; zij helpen je graag!

Bezorging

De meeste zendingen worden verzonden via DPD. In dit geval ontvang je altijd een track & trace code zodra de zending verzonden is. In het geval van grotere artikelen (banken, eettafels, tv meubels) leveren wij je bestelling met transportbedrijf Hoekstra of wordt de bestelling door ons persoonlijk bij je geleverd. Er wordt dan contact met je opgenomen voor een bezorgafspraak. De avond van tevoren ontvang je van transportbedrijf Hoekstra een e-mail met daarin een tijdsindicatie van de bezorging. De artikelen worden standaard in dozen tot de eerste deur bij je afgeleverd.

Mocht je de bestelling en de bezorgafspraak willen annuleren, dan dien je dit minimaal 48 uur voor de bezorgafspraak te melden. Wordt de bezorgafspraak later geannuleerd, dan zijn wij genoodzaakt de transportkosten in rekening te brengen.

Bezorging in het buitenland

Wil je de bestelling laten bezorgen in het buitenland? Neem dan voor je de bestelling plaatst contact met ons op. Wij zullen je dan informeren over de levertijd en verzendkosten. Heb je vragen over verzendkosten of wil je verzenden naar het buitenland? Neem dan contact met ons op en wij zullen een passende offerte voor je maken.

Levertijd

Heb je het artikel voor 15.00 uur besteld? Dan heb je het in de meeste gevallen de volgende dag in huis! In sommige gevallen is de levertijd 1 tot 14 werkdagen. Dit staat dan aangegeven bij het desbetreffende product. Als je een product besteld hebt dat niet op voorraad is, word je daarover binnen 2 werkdagen geïnformeerd. 

Wij streven ernaar om bij zoveel mogelijk producten op de productpagina aan te geven wat de levertijd is. Mocht de levertijd er niet bij staan en je wil deze toch weten, neem dan contact met ons op via support@nasmaak.com of verzend je vraag via ons contactformulier.

Verzendkosten binnen Nederland

De verzendkosten binnen Nederland zijn € 6,25. Bij bestellingen vanaf €100,- worden geen verzendkosten gerekend.

Je kunt ook kiezen voor bezorging per koerier, de verzendkosten hiervoor bedragen €15,00 ongeacht het bedrag van de bestelling.

Afhalen in de winkel of het magazijn

Wij bieden je de mogelijkheid om de artikelen op te halen in onze winkel of in ons magazijn in Heerenveen. Bij het plaatsen van je bestelling kun je kiezen voor de optie '"afhalen in de winkel". Dit is makkelijk als je bijvoorbeeld in de buurt woont. Nadat je de bestelling geplaatst hebt, laten wij je weten of je de bestelling in de winkel of in het magazijn af kunt halen én we laten je weten wanneer je bestelling klaarstaat. Meer informatie over beide locaties vind je hier.