Bezorging & Levertijd

Vragen over een bezorging & levertijd? Op deze pagina het antwoord. Heb je ondanks alles toch nog vragen, neem dan contact op met onze klantenservice; zij helpen je aan het antwoord.

Bezorging

De meeste zendingen worden verzonden via PostNL of DPD. In dit geval ontvangt u altijd een track & trace code zodra de zending verzonden is. In het geval van banken of eettafels leveren wij uw bestelling met een professioneel meubeltransporteur of wordt de bestelling door ons persoonlijk bij u geleverd. In dit geval wordt er contact met u opgenomen om een bezorgafspraak te maken. In de meeste gevallen zal de koerier contact met u opnemen om het tijdstop van bezorging aan te geven. Wij leveren de artikelen in dozen binnen bij u af. De woning dient zich te bevinden op de begane grond, dan wel op een etage die bereikbaar is middels een lift. De goederen dienen dan wel, logischerwijs, in de lift te passen. Pakketten worden standaard na de eerste deur geleverd.

Sommige artikelen worden op afspraak bezorgd, hiervoor kunt u zelf of in afstemming met Nasmaak een datum plannen. Mocht u onverhoopt de bestelling willen annuleren en dient de bezorg afspraak te vervallen, dan dient u dit minimaal 48 uur voor de bezorg afspraak te melden. Wordt de bezorg afspraak later geannuleerd dan zijn wij genoodzaakt de transportkosten in rekening te brengen.

Bezorging in het buitenland

Mocht u de bestelling willen laten bezorgen in het buitenland, neem dan alvorens u de bestelling plaatst contact met ons op. Wij zullen u dan informeren omtrent de levertijd en verzendkosten.

Heeft u vragen over verzendkosten of wilt u verzenden naar het buitenland? Neem dan contact met ons op en wij zullen een passende offerte voor u maken.

Levertijd

Uw bestelling wordt in de meeste gevallen binnen 1 tot 14 werkdagen geleverd. Indien uw bestelling geheel of gedeeltelijk niet op voorraad is wordt u hierover binnen 2 werkdagen geïnformeerd. 

Wij streven er naar om bij zoveel mogelijk producten op de productpagina aan te geven wat de levertijd is. Mocht de levertijd er niet bij staan en u deze toch wil weten, neem dan contact met ons op via support@nasmaak.com of verzend uw vraag via ons contactformulier.

Verzendkosten binnen Nederland

De verzendkosten binnen Nederland zijn € 6,95. Bij bestellingen vanaf €100,- worden geen verzendkosten gerekend.

U kunt ook kiezen voor bezorging per koerier, de verzendkosten hiervoor bedragen €15,00 ongeacht het bedrag van de bestelling.

Verzendkosten België

De verzendkosten voor België zijn € 14,99.

Afhalen in showroom

Wij bieden u de mogelijkheid om de artikelen op te halen in onze showroom in Heerenveen. Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u kiezen voor de optie '"afhalen in showroom". Dit is makkelijk als u bijvoorbeeld in de buurt woont. Als wij u bestelling hebben ontvangen zullen wij persoonlijk contact met u opnemen om een afhaalafspraak te maken.

Nasmaak beschikt over een ruime showroom gevestigd in Heerenveen. In onze showroom is een gedeelte van ons assortiment uitgestald.  De showroom is goed bereikbaar en we beschikken over voldoende parkeergelegenheid. Wilt u een artikelen liever in het echt bekijken of wilt u gewoon een vrijblijvend bezoek aan onze showroom brengen? Dat is mogelijk! De showroom van Nasmaak is ruim geopend.

U bent altijd van harte welkom om een proefzit te maken! Wilt u meer informatie met betrekking tot de showroom, kijk dan onder "informatie".