Bezorging en levertijd

Vragen over een bezorging en/of levertijd? Op deze pagina het antwoord. Heb je ondanks alles toch nog vragen, neem dan contact op met onze klantenservice; zij helpen je graag!

Bezorging

De meeste zendingen worden verzonden via DPD. In dit geval ontvang je altijd een track & trace code zodra de zending verzonden is. In het geval van grotere artikelen (banken, eettafels, tv meubels) leveren wij je bestelling met transportbedrijf Hoekstra of wordt de bestelling door ons persoonlijk bij je geleverd. In dit geval wordt er contact met je opgenomen om een bezorgafspraak te maken. De avond van te voren ontvang je van transportbedrijf Hoekstra een e-mail met daarin een tijdsindicatie van de bezorging. De artikelen worden standaard in dozen tot de eerste deur bij je afgeleverd.

Mocht je onverhoopt de bestelling willen annuleren en dient de bezorg afspraak te vervallen, dan dien je dit minimaal 48 uur voor de bezorg afspraak te melden. Wordt de bezorg afspraak later geannuleerd dan zijn wij genoodzaakt de transportkosten in rekening te brengen.

Bezorging in het buitenland

Mocht je de bestelling willen laten bezorgen in het buitenland, neem dan voor je de bestelling plaatst contact met ons op. Wij zullen je dan informeren omtrent de levertijd en verzendkosten.

Heb je vragen over verzendkosten of wil je verzenden naar het buitenland? Neem dan contact met ons op en wij zullen een passende offerte voor je maken.

Levertijd

Je bestelling wordt in de meeste gevallen binnen 1 tot 14 werkdagen geleverd. Indien je bestelling geheel of gedeeltelijk niet op voorraad is wordt je hierover binnen 2 werkdagen geïnformeerd. 

Wij streven er naar om bij zoveel mogelijk producten op de productpagina aan te geven wat de levertijd is. Mocht de levertijd er niet bij staan en je wil deze toch weten, neem dan contact met ons op via support@nasmaak.com of verzend je vraag via ons contactformulier.

Verzendkosten binnen Nederland

De verzendkosten binnen Nederland zijn € 6,25. Bij bestellingen vanaf €100,- worden geen verzendkosten gerekend.

Je kunt ook kiezen voor bezorging per koerier, de verzendkosten hiervoor bedragen €15,00 ongeacht het bedrag van de bestelling.

Verzendkosten België

De verzendkosten voor België zijn € 14,99.

Afhalen in showroom

Wij bieden je de mogelijkheid om de artikelen op te halen in onze showroom in Heerenveen. Bij het plaatsen van je bestelling kun je kiezen voor de optie '"afhalen in showroom". Dit is makkelijk als je bijvoorbeeld in de buurt woont. Als wij je bestelling hebben ontvangen zullen wij persoonlijk contact met je opnemen om een afhaalafspraak te maken.

Nasmaak beschikt over een ruime showroom gevestigd in Heerenveen. In onze showroom is een gedeelte van ons assortiment uitgestald.  De showroom is goed bereikbaar en we beschikken over voldoende parkeergelegenheid. Wil je een artikel liever in het echt bekijken of wil je gewoon een vrijblijvend bezoek aan onze showroom brengen? Dat is mogelijk! De showroom van Nasmaak is ruim geopend.

Je bent altijd van harte welkom om een proefzit te maken! Wil je meer informatie met betrekking tot de showroom, kijk dan onder "informatie".